نمایش پست تنها
قدیمی 02-01-2010, 01:08 PM   #1570
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
بنده در توهم نيستم، نخير مطمئن باش خيليها تو اين فروم عقيده دارن راجر به پيكش نرسيده ، مخصوصا با اين اجراهاي اخيرش، ميتونه هم واقعا نرسيده باشه كي ميدونه؟ اومديم امسال همه گرنداسلمها رو برد؟ پس يعني نرسيده ديگه؟
تو 2008 گند زد خيليها گفتن تموم شده، آدم درباره اونچيزي كه ميبينه نظر ميده، آدم نميدونه فرداش چه اتفاقي ميوفته كه، و به هيچ كس هم مربوط نيست توهين كه نكردم، نظرمو ميگم،
همين الان شماها داريد ميگه رافا ديگه كارش تمومه ديگه جوون نيست و مثل قبل نميتونه زمين رو كاور كنه، حالا خوبه به شماها بگيم احمقيد؟

تشكرها رو ديگه چيزي نميگم چون همه ديگه ميدونن شماها چقدر باندي عمل ميكنيد، مخصوصا شخص شما. در صورتي كه من حداقل خودمو ميگم هيچ وقت باندي محض و چشم بسته مثل تو از پستي تشكر نكردم، نمونش پستهايي كه كوروش درباره داوي زده و يا اينكه سودرلينگ به روي رافا داد زد و 10 ها مورد ديگه كه من با كوروش موافق نبودم و تشكر نكردم.

نه من با 99 درصد پستي موافق باشم و تو اون پست توهين ناروايي به كسي بشه ازش تشكر نميكنم، شما همونطور كه خودت گفتي فقط شخص پست زننده برات مهمه.
حالا من چك ميكنم ببينم امكان نرم افزاريش هست اتوماتيك وقتي ميلاد پستي زد ، تشكر شما اضافه بشه يا نه كه ديگه انگشت مبارك خسته نشه.

در مورد پاراگراف آخر حسادت نکن
به هر حال من و سعید عزیز دل همیم

سعید بیا اینجا

نخیر، تعریف تمام شدن نزد همه مشخصه
همه می دونن تمام شدن یعنی چی
منتها شما می خوای خودت رو بزنی به اون راه و توهین آشکارت رو توجیه کنی و بگی نظر من این بود

راجر چه توی پیکش باشه، چه توی سرازیری
هنوز تموم نشده
اجازه بدین یه سال، دو سال هیچی نبره، اونوقت مدعی شین

کی گفته رافا تموم شده؟
کی گفته؟
یکی به من یه پست نشون بده که توش نوشته شده باشه رافا دیگه هیچی نمی شه
تو از خودت حرف در میاری

milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: