نمایش پست تنها
قدیمی 02-01-2010, 12:08 PM   #1560
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
بیخود با کلمات بازی نکن، حرف از نوسان این وسط نیست، من ازت پرسیدم راجر پیکشو رد کرده و الان در سرازیریه؟ گفتی بلی، غیر از اینه؟ بعد گفتی رافا هم که الان جام نمیاره یعنی تموم شده، گفتم رافا هم یکی دو سال دیگه اینجوری ادامه بده از نظر من پیکش گذشته و دیگه در سرازیریه و این یعنی تموم شدن.
آقا من اصلا نظرم اینه راجر تموم شده، اصلا از نظر من تموم شدن یعنی این، غلط درستش به خودم مربوطه. نمیتونم نظر خودمو داشته باشم؟ شما چطور اینمه درباره رافا نظریه صادر میکنید زانوش فلانه دیگه فلان نمیشه، حالا خوبه اگه فردا زانوش دیگه خوب شد بیام بگم شما احمق بودید این حرفو زدید؟ نظر هر کس محترمه. چرا توهین میکنید؟

ببین سعید واقعا به عنوان دوست ازت میخوام در رفتارت تجدید نظر کنی، اینکه اون منو احمق بدونه و تو تشکر کنی، یعنی تو هم همچین نظری داری، اگه اعتقاد داری مرد باش حرفتو بزن، اینقدر پشت بقیه قایم نشو. من اگه بهش میگم احمق چون اول اون گفته، ازش چندین بار خواهش کردم حرمت شکنی نکنه، هرچی دلش خواست گفت هیچی بهش نگفتم، ولی دیدم نمیفهمه گفتم مثل خودش رفتار کنم.

ولی شماها هم تکلیفتون رو مشخص کنید که حرمت شکن هستید یا نه، آدم بدونه با کی طرفه.
اول جواب جمله ی آخرت رو می دم
من به شخصه، برای کسی که بزرگترین توهین ها رو کرده، کوچکترین حرمتی قائل نیستم

در ثانی

تموم شدن این تعریفی که شما می گی نیست
تموم شدن یعنی برای مدتی طولانی مثلا یکی دو سال هیچ جامی نبری

نه، نمی شه هر مزخرفی دلت خواست بگی که
تموم شدن واسه خودش تعریف داره
نمی شه بیای بگی تعریف من اینه که
از هر کسی هم می خوای برو بپرس تعریفش رو
البته از یه آدم حسابی
نه افرادی مثل خودت

بازم می گم