نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_joulaei
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nemo62
سلام به دوستان پيروزي راجر رو به همه تبريك مي گم سر بازي خيلي استرس بود با اينكه راجر بازي رو راحت برد بخصوص ست اول كه 1-6 بود  بهرحال سودرلينگ هم بازيكن خوبيه و تا حالا حريفاي خوبي رو شكست داده لحظه بلند كردن جام خيلي قشنگ بود با هواي باراني و گريه راجر واينكه سودرلينگ تو حرفاش به راجر ابراز ارادت و علاقه كرد و راجر هم به اغاسي اما دليل نداشت كه حرفي از رافا بزنه ..........
من خودم گاهي وقتها فكر مي كردم كه راجر ديگه سنش داره مي ره بالا و به قول دوستان افتاب لب بومه ولي راجر تو اين مدت خلاف اين رو ثابت كرد و نشون داد كه نمي شه به اين راحتي براي اينده پيشبيني بدي داشت بايد ما طرفداراي راجر بيشتر روش حساب كنيم چون اون واقعا داره سعيشو مي كنه اونم با اين رقباي جوون و تازه نفس به نظر من هنوزم بهترينه
و به اميد اينكه راجر به جايگاه اصليش برگرده و اون چيزي كه حقشه..........
|
من عرض کردم آفتاب لب بومه معنی از این داره که:
راجر پر افتخارترین تنیسور جهان هستیه
با کلکسیون کامل از افتخارات
راجر الان بی نیازه
چون از الان به بعد با افتخار میاد بازی میکنه و تنیسورای دیگه باید آرزوی رویارویی با این اسطوره رو داشته باشن.
و استرسش از گرفتن گرند اسلم برطرف شده. راحت تر از رولند گاروس امسال گرند اسلم میگیره.
دوست عزیز راجر رو من همیشه دوست داشتم ودارم دوست عزیز بهتره موقع ناکامی ها هم باشی نه...
پیروز و موفق باشی
|
سلام محمد جولايي قصد من اشكال گرفتن از شما نبود و فقط يه اظهار نظر بود. من خودم از اطلاعات شما استفاده مي كنم چطوره مي تونم به نظراتتون اشكال بگيرم!؟ در مورد روزهاي ناكامي بايد بگم كه خيلي وقت نيست كه با اين سايت اشنا شدم و جديدا افتخار اين رو داشتم كه عضو جديد اين سايت بشم براي همين نبودم ولي از اين به بعد همراه طرفداراي راجر به عنوان عضو جديد و تازه وارد هستم :Wink:
حرفهاي شما در حمايت از راجر به من روحيه مي ده و از شما مديران و همينطور مديريت سايت بابت اين سايت خيلي خوب ممنونم