نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2010, 03:35 PM   #647
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
درود، بحث عجیبیه
مدت ها پیش گفته میشد راجر بهترین بکهند یه دست دنیا رو داره!!! هیش کی نمیتونه مثل راجر بکهند یه دست بزنه!!! بعد، بکهند یه دست بهتر از دو دسته!!! راجر چرا از بچگی دو دست یاد نگرفته که راحت تر بازی کنه؟!!!( البته نمیگم باید حتما یاد میگرفت، طبیعتا نمیدونست که چند سال بعد بازیکنی مثل رافا میخواد ظهور کنه) حالا موندیم بکهند راجر بهترینه یا ضعیف ترین!!!
به نظرم این که از نقطه ضعف استفاده کنی ایرادی بهت وارد نیس! تو فوتبالم که زیاد ازش مثال میزنین ، مربی باید احمق باشه که از نقاط قوت حریف بخواد ضربه بزنه!
مشخصه که زدن کراس کورت راحت تر از دان د لاینه. مخصوصا با فورهند راحت میشه کراس کورت زد!
1-رافا کراس کورت میزنه توپ به جایی میره که از بخت بد راجر رو بکهندشه !
2-رافا بخواد دان د لاین بزنه، جدا از اینکه ممکنه بزنه تور یا اوت، توپ میره رو فورهند سهمناک راجر ، خوب راجرم یا وینر میزنه یا میزنه رو بال ضعیف تر رافا!
میلاد انصافا تو خودت جای رافا بودی کدوم یکی رو انتخاب میکردی؟!!!!
رافا و بازی حال بهم زن؟!!! تنیس باید مدیون رافا باشه که اینهمه آدم رو به این ورزش علاقه مند کرده( البته راجر هم سهم بزرگی داشته ، ولی سهم رافا بیشتر از راجر نباشه ، کمتر هم نیست!) چند تا بازی مثال بزنیم که جزو بهترین ها و زیبا ترین ها باشه و رافا یکی از بازیگرا باشه؟!!!
نیمه نهایی پارسال یادتونه!!! تماشاگرا کف کرده بودن بعد تماشاگره بیاد بگه بازی رافا حال بهم زنه؟!!!!
انصافا میلاد از اون امتیاز ست پوینت ست دوم جا نخوردی؟!!!

واسه این بکهند یکدست رو انتخاب کرده که زیباتره
اصل بکهند، یکدستیه
تمامی فیلمها و آموزشها رو نگاه کنی، میان یکدست رو آموزش می دن

کسایی که استعداد و توانایی یکدست زدن ندارند و اجرای اون رو با توجه به تواناییهاشون ممکن نمی دونن، می رن سراغ دو دست

من جای رافا بودن به اندازه ی کافی از هر کدوم استفاده می کردم
لااقل وقتی زوم می کردم روی بکهند، که توی دردسر افتاده باشم، مثلا برک پوینت عقب باشم، نه اینکه از 50 تا ضربه 45 تاش رو بزنم اون سمت

بله، حال به هم زنه
فوق العاده یکنواخت و Passive بازی می کنه

بازی ورداسکو رو هم گفتم به چه دلیل زیبا شد، چون ورداسکو با تمام قوا حمله می کرد، اوهم ایستاده بود اون انتها پاسخ می داد
زیبایی بازی مرهون ورداسکو بود، نه رافا

بازی رافا خالتوره و متاسفانه عوام از دیدن بازیش لذت می برن
همون طور که عوام از شنیدن موسیقی خالتور لذت می برن

آفرین، گفتی ست پوینت بازی دیروز
عالی بود

ببین همیشه اون مدلی بازی کنه، کسی می تونه بهش اتهام دفاعی بودن بزنه؟
ولی متاسفانه اون صحنه ها در بازی رافا کیمیاست
milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: