نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2010, 09:41 PM   #407
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

با سلام

متاسفانه تو این 3 روز به جز بازی فدرر بقیه مسابقات رو فرصت نکردم ببینم. ایشالله از فردا صبح میتونم تقریبا همشو دنبال کنم.

متاسفانه بازی خوان و بلیک از دستم در رفت. این سطح برای بازیکنی همچون بلیک بهترین نوع هست به نظر من، چون ضرباتش از قدرت بسیار بالایی برخورداره و در حالی که عبور دادن توپ از یه دفاع سخت در این سطح خیلی سخته اون میتونه خوب اینکار رو انجام بده و این نوع سطوح یه مزیت برای بازیکنان سرار هجومی هست. مثال: سونگای 2008، ورداسکو 2009، بردیچ، واورینکا و حتی خود بلیک هم در دو سال قبل خوب کار کرده بود. من متعجبم چرا بعد از 5 ست دلپورتو مصدوم نشده چون یه آسیب دیدگی از ناحیه مچ دست داشت و برای برگشت ضربات بلیک هم باید فشار زیادی رو به مچش وارد کنه.

دلپونی هم اخیرا ثابت کرده که رو زمین های لو بونس هم میتونه خوب کار کنه(یو اس اوپن 2009) و با توجه به قدرت بالای ضرباتش جز مدعیان مسلم هست.

حریفان رافا و مورای هم خیلی ضعیف بودن(البته رافا از همه ضعیفتر بود رقیباش)، راجر رو فرم نشون نداد و مثل همیشه تورنمنت رو به خوبی شروع نکرد. بازی دیروزش تحت تاثیر بازی یو اس اوپن 2008 با آندریف قرار گرفته بود. این بازی برای دور اول خیلی سنگین بود، پارسال هم دور اول با سپی بازی کرد که اگه یه رنگ بالاتر بود تو 32 سید برتر قرار میگرفت. آندریف هم وضعیتش تقریبا به همین صورت بود.

ویرایش توسط nima_masiha : 01-20-2010 در ساعت 10:59 PM
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: