01-09-2010, 01:28 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 1,451
در 301 پست 1,967 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر کبیر-ماشا
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asheghe_rafa
[QUOTE=Abradat;20395]هر وقت افتخارات تنیسورتون به نصف افتخارات تنیسور ما رسید اون وقت بیاین جیک جیک کنین.
همین که راجر میاد بازی میکنه و خودش رو به ما نشون میده برای ماها بسه.بقول میلاد حجت برای ما تموم شده، حالا اگه این وسط برنده شد که فبها،اگرم بازنده شد خودش و خودمون دایورتش میکنیم به چپیه
شماهایید که فعلاً باید بدویید
شما نگران این موضوع نباش.مطمئن باش افتخارات رافا اگه در اندازه فدرر نشه ولی تا نزدیکش میرسه.هرچند که من اعتقاد دارم که میتونه حتی بیشتر بشه. قبلا هم گفتم خود رافا گفته که به فکر رکورد زدن نیست. به این نکته توجه داشته باش که رافا 23سالشه. و حالا حالا ها جا داره،مثل تنیسور شما نیست.
اگه یادت نیست یادت بندازم که تنیسورتون تا 23 سالگی فقط 3گرند اسلم رو برده بود.اونم زمانی که به جز چند تنیسور پا به سن گذاشته رقیبی نداشت.سافین و هیوییت هم که جوان بودند در حد فقط فینالیت شدن بودند.
اینو همه میدونند که فدرر در زمانی به این مقام ها رسید که تعداد رقیبای جدیش خیلی خیلی کم بود به نسبت دیگر اسطوره ها.فقط یه نادال جوان که تا همین 2سال پیش فقط رو خاک رس تخصص داشت،یعنی عملا تنها بود. لا اقل اجازه بدید نادال هم به اندازه تنیسورتون عمر کنه بعد حرف از تعداد عناوین بزنید
|
بازم که داری حرف از آمال و آرزو میزنی اشکال نداره فعلاً تو رویا سیر کنید شاید به به دوتاش رسیدید
|
|
|