نقل قول:
نوشته اصلی توسط rafa_azize_man
شما نگران این موضوع نباش.مطمئن باش افتخارات رافا اگه در اندازه فدرر نشه ولی تا نزدیکش میرسه.هرچند که من اعتقاد دارم که میتونه حتی بیشتر بشه. قبلا هم گفتم خود رافا گفته که به فکر رکورد زدن نیست. به این نکته توجه داشته باش که رافا 23سالشه. و حالا حالا ها جا داره،مثل تنیسور شما نیست.
اگه یادت نیست یادت بندازم که تنیسورتون تا 23 سالگی فقط 3گرند اسلم رو برده بود.اونم زمانی که به جز چند تنیسور پا به سن گذاشته رقیبی نداشت.سافین و هیوییت هم که جوان بودند در حد فقط فینالیت شدن بودند.
اینو همه میدونند که فدرر در زمانی به این مقام ها رسید که تعداد رقیبای جدیش خیلی خیلی کم بود به نسبت دیگر اسطوره ها.فقط یه نادال جوان که تا همین 2سال پیش فقط رو خاک رس تخصص داشت،یعنی عملا تنها بود. لا اقل اجازه بدید نادال هم به اندازه تنیسورتون عمر کنه بعد حرف از تعداد عناوین بزنید
|
ای بابا ... این موضوعات تکراری رو که هزار بار قبلا توضیح دادیم

فقط ذکر چند نکته خالی از لطف نیست
1-راجر هم سن الان رافا که بود دقیقا 5 گرند اسلم برده بود
2-11 تا از گرند اسلم های راجر در زمانی به دست اومده که رافا جونتون حضور داشته (تازه من حضور رافا رو بعد از رولند 2005 در نظر گرفتم )
3-برای بار n ام ، برای سن و سال تناسب و ضرب و تقسیم و جذر و واریانس و انحراف از معیار و انتگرال و مشتق و ... به کار نبرید ، هر کسی تو یه سنی به اوج میرسه و در یه سن دیگه افت میکنه ، دلیلی نداره دقیقا در یک سن و سال به اوج برسن و اصلا هم نمیشه گفت که مدت زمان باقی موندنشون در اوج یکسان باشه
فرق ما و شما یه چیزه ، ما از داشته های تنیسورمون حرف میزنیم و شما از آمال و آرزوهاتون
بشینید برای خودتون ضرب و تقسیم کنید و رافا رو صاحب 18 تا گرند اسلم کنید (به قول بعضی ها ) اگه رسید که بیاید و خشتک ما رو مورد عنایت قرار بدید ، اگر هم نرسید که حتما یه علت داشته : رافا خودش گفته که دنبال رکورد شکنی نیست
هر وقت رافا رکوردهای راجر رو زد من میام همین جا و رسما اعلام میکنم که رافا بهتر بوده ، در غیر این صورت تا اون روز
در مورد سفین و هیوئیت هم حال ندارم توضیح بدم ، باشه واسه یه وقت دیگه