11-29-2009, 06:08 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu
افشین جان خودت ادامه دادی، شما درباره لفت دادن رافا حرف نزدید؟ من خودم ایراد نگرفتم از کارای رافا چه اول بازی که لفت میده چه موقع سرویس، رافا حرکت غیر اخلاقی در طول بازی انجام نمیده که بیاید حرف بزنید ولی راجر انجام میده، من اون دفعه راجر رولندگروس رو برده بود اومدم حرف زدم گفتم چرا بطری اونطور پرت میکنه؟ گفتید میخوای سیرینی بردو رو فلان کنی، من نمیدونم یا برد داریم یا باخت دیگه؟ من کی باید حرف بزنم؟
میلاد هزار بار گفته تنیس باز آشغال دفاعی، آشغال هم دقیقا منظورش به رافا بود نه به سبکش اون اوایل، بعد کم کم خیلی نرم اینجوری وانمود کرد منظورش سبک "آشغال -دفاعی" هست، فکر کردید با دسته کورا طرفید ما نفهمیدم؟! کسی چیزی بهش گفت؟ بعد تا ما میام یه چیز واضح رو میگیم بهتون برمیخوره؟!
من بعد از بازی رافا اومدم گفتم حالم بهم خورد از این بازی چرا اونا رو نمیبینید؟! چرا این همه میگم راجر خیلی خوش تیپه نمیبینید؟! باید همیشه تعریف کنم تا خوشتون بیاد؟! یه ذره حقیقتو ببینید.
|
مطمئن باش من انقدر مرد هستم که زیر حرفم نزنم
از تو و بزرگتر از تو هم نمی ترسم که بخوام دروغ بگم
من اگه می گم آشغال، اشاره ام به سبک بازی هست
نه، اشتباه نکن، با دسته ی کورها طرف نیستیم
تو فقط کوری
این رو مطمئنم.
حسادت چشمات رو کور کرده
تو کلا حسادت در کلامت موج می زنه
با اینکه خیلی ادعای روشن فکری داری، ولی این رو بدون که آدم روشن فکر هرگز اجازه نمی ده که تعصب و حسادت در وجودش رخنه کنه
تمامی اظهار نظرهات هم در رابطه با اسطوره، آلوده به کینه س و بی ارزش
اوجش هم اون بهونه ها پس از رولند گاروس و این جمله ات که گفتی راجر خیلی وقته که تموم شده س بود
|
|
|