11-29-2009, 01:51 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rio
Federer said: "It's disappointing, not to lose against him, just to lose in the semis.
"Coming so far in a tough group, in a tough tournament, I had hoped to get through to the final and maybe win again.
"But I missed the start again and I guess that's what cost me the match in the end. I tried everything to have a good start but I wasn't able to do it again.
"In the second set it was more a story of just trying to hang on, get through to the third. As the match wore on, I actually started to feel better and better.
"I was a couple of points away but just couldn't get it done. He did well. I thought he played strong throughout, even though I don't think it was our best match we ever played against each other."
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rafa nadal
سهیل اگراشتباه نکم من که ترجمه کردم گفته بود برای من نا امید کننده نیست که این بازی را واگذار کردم
برای من مسابقه سختی در برابر داویدنکو بود من امیدوار بودم که با شکست این بازیکن به فینال راه پیدا کنم
او گفت در اخرای بازی سعی کردم همه چیز به سود من پیش بره اما من قادر به انجام ان نبودم ودر اخر گفت این بازی بهترین مسابقه هد تد هد ما بود وبرای همیشه است ودر اخر گفت تلاش خودم را ادامه میدهم برای بهتر شدن .
دوستان اگر چیزی اشتباه گفتم لطفا بگین .با تشکر
|
نخیر اشتباه ترجمه شده
اسطوره گفته:
نا امید کننده است،نه به خاطر باختن در مقابل نیکلای بلکه به خاطر باختن در نیمه نهایی
گفته بعد از صعود از یک گروه سخت میخواستم به فینال برم و شاید دوباره قهرمان بشم،ولی من دوباره بد شروع کردم و فکر کنم در آخر تاوان همین رو دادم.
من هرکاری برای یک شروع خوب انجام دادم ولی باز هم نتونستم
در ست دوم بیشتر میخواستم در بازی بمونم و بازی رو به ست سوم بکشونم
هر چی که بازی ادامه کرد من احساس بهتری داشتم
من فقط 2 امتیاز با برد فاصله داشتم،ولی نتونستم بگیرم و او خوب بازی کرد
من فکر کنم که او در طول بازی قوی بازی کرد،ولی فکر نمیکنم که این بهترین بازی ای بود که ما در مقابل هم انجام داده بودیم.
|
|
|