11-27-2009, 09:39 PM
|
|
Forum Expert
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani
فرید جان من فقط یه چیز میگم
زیاد سخت نگیر 
|
دوست عزیز بحث سخت گرفتن نیست
بحث اینه که وقتی من مثلا از پست شما نقل قول کنم و بگم اینجاش اشتباه ( ان هم به غلط ) حالا به غلط و درست بودنش کار نداریم , اصلا ما می گیم که Djokovic حمله ای تری ( قشی ترین چطور ) بازیکن تاریخه , بعد هم بگم من وقت ندارم و از دوستان می خواهم که افشین رو متوجه کنند , شما باشی ناراحت نمیشه , یا بعدش میای بگی:
احتراما خدمت شما دوست عزیز و گرامی عرض می شود که اگر جسارت نباشد اینگونه نمی باشد و سبک بازی Djokovic اینگونه نیست.
اینجوری که نمیگی دوست من با همون لحنی که طرف گفته جوابشو میدی دیگه.
اما من از این پست اون جناب سلام ناراحت نشدم چون با همون لحنی که گفت من هم با همون لحن جواب دادم.
من از این پست این جناب msh ناراحت شدم
ببین دوست من چند سالی هست که من و سایر دوستان در ایتی ست سعی می کنیم که اون چیزهائی که قبلا خونده ایم و یا شنیده ایم و یاد گرفته ایم رو با بقیه تقسیم کنیم اما شما باشی ناراحت نمیشی که یهو یکی پیدا بشه بگه شما فخر فروشی میکنی.
یکبار مدیر تالار ایتی ست حسیت عزیز ( که امیدوارم هر جا که هست موفق باشه به من عین همین جمله رو گفت ) , چند سال بعد در پیغام خصوصی از من راجع به باخت Federer در فینال Melbourn به Nadal سوال کرد من هم بهش گفتم اگر از نظر شما فخر فروشی نمیشه دلیلش این بود و این.
یعنی چی فخر فروشی کردن , من که خیلی بهم برخورد.
از صبح تا شب این سایت رو بخون و اون سایت رو و این بازی رو ببین و اون بازی رو بعد بیا هر چی که در طول سالیان سال یاد گرفتی رو بدون هیچگونه چشمداشتی در اختیار همه قرار بدی بعد بهت بگن داری فخر میفروشی.
شما باشی ناراحت نمیشی , البته که میشی , اگه از دید شما این سخت گرفتنه دیگه نمیدونم
من اگه یکی مثلا 5 سال پیش پیدا میشد و این اطلاعات رو به من میداد به جای به کار بردن کلماتی مانند فخر فروشی سعی می کردم گوش کنم و چیز یاد بگیرم تا دیدن بازیها برام لذت بخش تر بشه. من اومدم برای همه بازیها Preview بنویسم گردنم درد گرفت و حتی دو بازی اخر رو با گردن درد نوشتم و حالا که بهتر شده هم میخواستم برای مراحل نیمه نهائی و فینال هم بنویسم که برای اینکه یه وقت فخر فروشی نشه این کار رو نمیکنم.
یکی از دوستام چند سال پیش می گفت که : مروارید رو دست خوک نده ( ضربالمثله ها خواهشا کسی بهش برنخوره ) حالا میفهمم چی میگفت.
|
|
|