نمایش پست تنها
قدیمی 11-27-2009, 09:26 PM   #11
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
این کاربر امد و گفت که من وقت ندارم و از سایر دوستان خواست تا من رو توجیه کنند.
من هم جوابشو دادم
شما فکر میکنید لحن این کاربر دوستانه بود؟
نمیشه ادم هر جوری دلش خواست حرف بزنه و اخرش هم بگه ارادت داریم و این حرفا.
ببین دوست من , اطلاعات من هم زیاد نیست اما من پستهائی که میدهم رو اگر از قبل در یک سایت معتبر که به مقالاتش اطمینان داشته باشم نخونده باشم و یا از زبان کارشناسان تلویزیونی که همگی در گذشته بازیکنان حرفه ای تنیس بوده اند نشنیده باشم انرا اینجا بیان نمی کنم. خب اگر هم یکی پیدا بشه بگه این قسمتش اشتباهه و مودبانه بگه منم مودبانه جوابش رو میدهم , اما اگر کسی بیاد بگه اینجاش اشتباهه ( و به غلط این حرف رو بزنه که Djokovic یکی از حمله ای ترین بازیکنان جهان است ) و با یک لحن دیگه حرف بزنه من هم همونطور جوابشو میدم.
اینجا نه کسی من رو میشناسه که بخوام جلوش فخر بفروشم و نه پست زدن من غیر از گرفتن وقت برای من سودی داره و به درخواست تعدادی از دوستان و مدیر سایت به این سایت اومدم .
اگر شما هم فکر می کنید که من قصد دارم فخر فروشی کنم مشکلی نیست من هم دیگر پست نمی زنم تا فخر فروشی نکنم شما هم از صبح تا شب بزنید توی سر هم که Federer بهتره و Nadal بهتره
در پایان باید بگم که از یک حرکت Nadal خیلی حال کردم و اون امضا دادنش پس از هر سه باختش بود.
من دیگه کش نمیدم این موضوع رو
شما لطف داری که زحمت میکشی و وقت میزاری منم از وقتی اومدم همیشه از شما اول تشکر کردم و یه انتقاد بود اونطوری که برداشت کردم و اصلا غرض (املایی نمیدونم درست نوشتم یا نه) ورزی نداشتم . من خودم سعی کردم صحبتم ناراحت نکنه شما رو و مودبانه صحبت کنم و کاسه داغ تر از آش هم نمیشم.
من خیلی خوشحالم که از اطلاعات شما به همین راحتی استفاده می کنم چون خودم نه زبان خوبی دارم که گزارش گوش کنم و نه مطالب سایت ها رو بخونم و شما واقعا کمک میکنین .
از همه ممنونم که بحث های علمی ایجاد می کنن که من کم اطلاع هم آگاهانه تماشا کنم
msh13792 آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: