11-25-2009, 09:24 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 579
در 157 پست 1,437 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
بله عزیزم، پیشگوئی که نمیشه بهش گفت شاید پیش دید بهترین کلمه باشه!!
من بر اساس تجربه این حرف رو زدم نه از روی باد هوا!! تجربه نشون داده بازیکنائی مثل این تنیسور که یه نیمه ی فصل یا یه فصل حداکثر خوب بازی می کنن فصل بعدش به شدت افت می کنن!! مثال هائی هم هست اگه خواستی بگو برات بزنم...
عزیز البته همه ی هواداران و کلا انسان ها یکسان نیستن، بین هوادارای فدرر هم هستن کسانی که آرزوی چلاقی رافا رو داشتن!!!!  ما بهیچوجه بدی برای کسی نخواستیم، اینکه من میگم سودرلینگ سال بعد نمیتونه مثل امسال باشه نه از روی دشمنی با این بلکه از روی تاریخ و بکگراند در تنیس میگم...
آخه عزیز من در آینده کسی نمیاد بگه سودرلینگ امسال کی رو برد و از کی باخت که!!! همه میگن این تنیسور چه کرده؟ گرند اسلم برده؟ مسترز 1000 برده؟ حتی فینال یه مسترز رسیده؟ تونسته یه 500 بدرد بخور ببره؟؟ همین، دو بار رافا رو برده و یه بار نواکو!!! امسال در حد استاندارد های خودش این تنیسور مشخصه خوب بوده ولی در مقایسه با کل تاپ تن همچین هم تعریفی نبوده که شماها ازش یه غول ساختید 
|
کوروش عزیزم یادتونه شما و چند تا از دوستان در مورد خوان مارتین دل پوترو هم چنین اظهار نظری داشتید،
گفتی نه مسترز میگیره عمرا که گرنداسلم بگیره
ولی گرفت از چه کسی هم گرفت
شما تجربت خیلی از من بالاتره این درش شکی نیست
ولی ما هم وقتی بازی یه نفرو میبینم با قدیم مقایسه می کنم حداقل از روی اون چیزی که میبینم می تونم بگم که خیلی خیلی پیشرفت کرده
آخه کسی که قرار نبود توی این بازیها باشه اومدو رنک 2 و 3 قهرمانی رو برده رفته نیمه نهایی
چرا نباید برای مسابقات بعدی بهش شانس داد؟
یعنی الان خود شما به خوان توی مسابقات بعدی شانس نمیدی؟
100% میدی چون نتیجشو گرفت و همه قبول کردن که آره اینم هست
خیلی دور از باور نیست که رابین هم یکی مثل خوان یا یکی بین رنک 2 تا 6 باشه
|
|
|