نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu
نیما جان اگه کمی دقت کنی، متوجه میشی بازیکنا معمولا برای اینکه در مصرف چلنج صرفه جویی کنند وقتی به یک تصمیم خط نگهدار شک ککند از داور صندلی  تائیدیه میگرن که نظر تو چیه؟ چون بالاخره از بالا دیدش خیلی بهتره، اگه داور مطمئن باشه که اوت بوده میگه من دیدم اوت بود بیخیال بازیتو بکن جوون، ولی اگه نزدیک باشه و مشکوک، شونه شو بالا میندازه میگه میخوای چلنج کن، من یه اشتباهی کردم حدس زدم کارلوس اون توپ رو با ذرث قاطع گفته بیرونه که رافای خنگ ما بیخیال چلنج شده، حالا دوستان میگن فلان رو آوردی بهمان رو بردی همین ....
والسلام علیکم و رحمه اله و برکاته.
|
و علیک
بله، همینجوره که شما میگید ولی بعضی وقتا هم با اینکه داور با انگشتاش نشون میده که توپ چقدر اوت بوده باز تنیسور میاد و چلنج میده چون امتیاز مهمیه واسش! اون امتیازم خیلی مهم بود و رافا در هر صورت باید چلنج میداد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
بهر حال مخلص کلام اون اشتباه داوری تاثیر گذار بود ولی داور اشتباهم نمیکرد رافا با اون بازی که ارائه داد شانس بردن نداشت!
|
چه عجب که بالاخره قبول کردی باخت رافا ربط چندانی به اون چلنج نداشت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
هنوز کسی نتونسته جواب سوال رو پیدا کنه که رافا چه بلائی سر سودرلینگ آورده که اینقدر نسبت بهش احساس نفرت داره؟؟ سال دیگه به امید خدا رافا پر و بالشو میچینه دیگه هر چی داد و غال داشت باید تو همین لندن میکرد 
|
اینقد که شما از سودرلینگ نفرت دارین اون از رافا نداره!!! دلیلشم کاملا معلومه