نمایش پست تنها
قدیمی 11-17-2015, 08:19 PM   #32
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پیش فرض پاسخ : تحلیل، تبادل نظر و گفت و گو پیرامون ATP World Tour Finals فینال تور تنیس 2015 آقایان

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ARY143 نمایش پست ها
فدای تو بشم با این همه اعتماد به نفس و اطمینان

ببینیم چه خواهد شد
برادر عزیزم حیف وقت گرانبهات نیست که با یک بی کار سر و کله می زنی.من خودم هم العان که فکر می کنم می بینم که چقدر عقلم کم بود که به اراجیف این شخص گوش می دادم و چفدر احمق بودم که جواب صحبتهاش رو می دادم.این بابا هیچ کار و زندگی نداره و یه آدم بی کار و عاره که تو این دنیا کارش اینه که از صبح تا شب بیاد تو این تایپیک وعقده خودش رو با متلک پراکنی ها و بی احترامی به راجر و طرفداراش پر کنه.العان هم که می بینی تایپیک اینقدر خلوت شده یکی از مهمترین عاملهاش اینه که این بابا رو اعصاب کاربرها راه میره.خلاصه بگم که این یارو برای خودش دنیایی داره.من هم تصمیم گرفته بودم که دیگه هیچ پستی تو این سایت نذارم چون این یارو کاربرها رو تحریک می کنه و یکی مثل من از کوره در می ره و یک حرفهایی بهش می زنه که در شان انسان نیست.این یک باری هم که العان دارم می نویسم به خاطر اینه که شما هم باهاش کاری نداشته باشی.بیچاره معلومه خیلی از بچگی اذیت شده و عقده های زیادی تو زندگیش داره پس شما هم بهش محل نذار. بذار برای خودش حال کنه.فقط تنها کاری که می تونی بکنی این هست که از خدا بخوای همه مریض ها رو شفا بده.آمین یا رب العالمین.
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: