نمایش پست تنها
قدیمی 10-15-2015, 12:33 AM   #63
FANTASTIC
Member

پستها: 31
سپاس: 0
در 9 پست 21 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2015 (Shanghai Rolex Masters)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dariush.roger نمایش پست ها
سلام و شبخير خدمت برادر عزيز محمد علي
سرطان يه مريضي هست كه شانسش خيلي كمه بجون هركي بيوفته نابودش ميكنه jfk يه سرطانه تا وقتي كه دمشو نگيرن بندازنش بيرون اين سايت وضعيتش همينه بدتر هم ميشه بايد هرچه زودتر يه فكري بكنن ناظرهاي متاسفانه بيخيال من حداقل ٥ سال از اين سايت استفاده ميكنم عضو نبودم نخواستم عضو بشم يه خواهشي دارم از همه بچه هاي سايت ديگه نياين پست بزارن تا زماني كه مسعولين اين سرطانو از بين نبردن من چند سال پيش ميومدم بحث و تبادل نظر بچه ها رو ميخوندم لذت ميبردم واقعا كارشناساي خوبي داريم ولي متاسفانه نميان البته حقم دارن من طرفدار فدررم وظيفم به بقيه تنيسورا و طرفداراش احترام بزارم ورزش يعني بردو باخت يعني احترام يعني جوانمردي من ديدم اين jfk الاف ولگرد كه كارو زندگي هم نداره و زندگيش تو اين سايت ميگذرونه چجوري به راج و دستمون محمد علي بي احترامي ميكرد يا قبلا بنام ٢٨٩ ميومد به من و خيلياي ديگه فحش و ناسزا ميگفت بنظر من يه كيلو شيريني بگير برو عيادت خودت از افسردگي در بياي بچه
محمد علي برادر من شمارو ميشناسم نيازي به گفتن نيس شما خيلي با شخصيت و مودب و با شعور هستين بهتر جواب اين الاف بيكارو ندين اين مشكل رواني داره قبلا هم بهش اشاره كردي
يا علي مدد به اميد قهرماني رافا تو شانگهاي
سرطان تویی با King Rojer Federer نه jfk
FANTASTIC آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی FANTASTIC به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: