پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2015 (Shanghai Rolex Masters)
سلام خدمت همه دوستان و عرض ادب
متاسفانه راج باخت و باخت بدي هم بود ست اخرو بنظرم خوب سرو نزد بخاطر همين باخت و بي برنامگيه كادرش
يه تبريك ويژه به jfk يا همون ٢٨٩ دستم خورد لايك شد ميخواستم محمد علي عزيزو لايك كنم واقعا اين بشر(jfk) چرا دمشو نميگيرين بندازينش بيرون تمام پستاش توهين به راج و هواداراشه ناظرين شما كه با راي اين بچه ها ناظر شدين من كه راي ندادم فقط مهران يكي دو نفرو پيشنهاد داد كه من راي ندادم اينو پرت كنين بيرون بره تو سايتهايي كه امثال خودش اونجان
يه تبريك وبه نواك واقعا تورنمت فوقالعاده اي داشته البته خوب بودنش بخاطر ضعف رافا بوده ولي اين دليل نميشه كه تواناياشو ناديده و قهرمانياشو زير سوال ببريم راجر با اين سنش سه تا تورنمت معتبر پي در پي به فينال رسيد فوقالعاده اي مرد من كه راضيم همين كه مياي تو زمين كلي جاي شكر داره راجع به رافا عرض كنم كه رافا بايد يه خون تازه اي بايد به خودش تزريق كنه يا بايد نوع بازيشو تغيير بده يا مربيشو عوض كنه با اين شرايط اوضاش بعيد ميدونم بهتر بشه اندي هم كه اخراي تنيسشه ديگه بعيد ميدونم با وجود نواك گرندي بگيره ولي راجر هنوز تواناييه بردن گرندو داره استراليا ٢٠١٦ مال راجره يا رافا ولي بشرطي كه رافا بشه رافاي ٢٠١٣ نواك هم كه نواكه بي نظيره سرو فورهند بكهند والي همه چيزش خوبه فعلا ضعفي نداره مگه اينه شرايط سني بدنش كم بياره
|