نمایش پست تنها
قدیمی 10-14-2015, 01:54 PM   #56
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2015 (Shanghai Rolex Masters)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Rojer Federer نمایش پست ها
با سلام خدمت دوستان.جناب آقای rezamo شما یکی از دهها کاربری هستی که به ماهیت این موجود (jfk) پی بردی.منتهی این آدم همونطور که خودش هم گفته تو خیلی از به اصطلاح پستهایی که گذاشته حتی یک دونه لایک هم نخورده و فقط دو الی سه نفر از کسانی که افتخارات راجر بیش از حد براشون عقده شده لایکش می کنند.من خودم به شخصه یادم میاد سه چهار سال پیش هر تورنمنتی که شروع می شد حداقل بیست الی سی صفحه مطالب خوب نوشته می شد و خیلی کم پیش می اومد که دو نفر از کاربرها به هم بپرند.همه چیز خوب بود تا این که این 289 از خدا بی خبر که العان با نام jfk ماد چرت و پرت می نویسه سر و کاش پیداشد و **********.تا جایی که خیلی از کاربرهای خوب و با دانش این سایت دیگه سری به این سایت نمیزنند و حتی کار به جایی برسه که این jfk(جان اف کندی)به خودش این اجازه رو بده که بیاد تایپیک بحث و تبادل نظر راه بندازه.یعنی شما ببین چقدر باید ما بدبخت و بیچاره شده باشیم که **********.باز هم من صمیمانه و عاجزانه از پاور عزیزتر از جان و دیگر دست اندرکاران این سایت تقاضا می کنم که تا این چند نفر باقیمانده هم این سایت رو ترک نکردند**************.و کاری کنند که دیگه نتونه با صدتا اسم دیگه خودش رو تو این سایت جا کنه و این سایت رو به لجن بکشه.در آخر امیدوارم راجر عزیز این تورنمنت رو با قهرمانی به پایان برسونه.

***آیین نامه انضباطی تنیس تاکرز***

ماده 1 : به کار بردن الفاظ و گفتار توهین آمیز به طور مستقیم به کاربران و تنیس باز مورد علاقه آنها در انجمن و چت باکس ممنوع می باشد.
در مرتبه اول متن لفظ بکار برده شده پاک و به فرد خاطی محترمانه تذکر داده می شود
در مرتبه دوم چنانچه تذکر موثر واقع نشود به مدت 2هفته الی 1ماه دسترسی فرد خاطی مسدود می شود.
این میزان در مرتبه سوم به مدت 2 ماه تا 3 ماه خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Rojer Federer نمایش پست ها
چیه.چی شده.اینقدر تو و امثال تو بیچاره و ذلیل هستید که منتظرید تا راجر ببازه و ***** سایت برای خودتون دل و قلوه بدید.این رو بدون که خیلی ذلیل و بدبخت هستی .در ضمن آقایونی که خودتون رو داور می دونید و تا من یک کلمه حرف حساب زدم و **** jfkرو بازگو نمودم من رو توبیخ کتبی کردید.العان امیدوارم ببینید که این حضرت آقای jfkمزه پراکنی ها و **** و خودش رو لوس می کنه.باز هم می گم واقعا برای این سایت افسوس می خورم چون یکی مثل پاور عزیزتر از جانم اینقدر فهمیده و با پدر و مادر.******* ولی دریغ از یک تذکر.این رو بدونید اگه العان من رو جریمه کنید دیگه برام ارزشی نداره چون می بینم که این سایت متاسفانه محل تاخت و تاز عده ای****** و هر چیزی هم که دوست دارند برای خودشون می گن.فقط من آرزوم اینه که روزی پاور عزیز رو از نزدیک ببینم و زیارتش کنم.و برم پیش پدر و مادرش و بهشون بگم که خدا چه دسته گلی بهشون داده و قدرش رو بدونند.درست عکس jfk که ********.
پیمان جان طبق مقرراتی که خود شما هم اشاره کردید الان محروم شده؟

ضمنا در همین پست توهینهایی مثل بیچاره و ذلیل هنوز وجود داره که مخاطبش مستقیما کاربرانه
آیا از نظر هیات نظارت این الفاظ توهین نیست و مجازه!؟

در مرتبه دوم چنانچه تذکر موثر واقع نشود به مدت 2هفته الی 1ماه دسترسی فرد خاطی مسدود می شود.

ویرایش توسط مسعود 289 : 10-14-2015 در ساعت 02:30 PM
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: