10-14-2015, 10:18 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2015 (Shanghai Rolex Masters)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d
با عرض سلام و خسنه نباشید خدمت تمامی اعضای سایت ...
دوستان بنده مدتی بود که بخاطر مسائل مربوط به درس و کنکور خیلی وقت نمیکردم به تنیس تاکرز سر بزنم و الان وقت کردم بیام و یه نگاهی به پست های این تاپیک از ابتدا زدم و واقعا ناامید شدم ...
فقط بحث های بی محتوا و کری ها و صحبت های زشت با طعنه و کنایه های شخصی ... برخی دوستان که نام نمیبرم فقط با این کاراشون قصد نابودی و به قهقرا بردن سایت رو دارن و فقط با این بحث ها و صحبت های تو خالی دارن شخصیت خودشون رو به باقی افراد نشون میدن ... این سایت جای گفتن این حرفها و اینگونه بحث های " شخصی " نیست ، شما با این کارهاتون نه تنها دارید بقیه رو اذیت می کنید بلکه سایت رو به حاشیه می برید و یکی از دلایل کم رنگ تر شدن تنیس تاکرز همین به اصطلاح اراجیفه ، البته عذر میخوام که از این کلمه استفاده میکنم ...
پس دوست و دوستان عزیزی که خودتون میدونید منظورم کیه خواهشا رفتارشون رو کنترل کنن و باعث آزرده خاطر شدن باقی نشن ، به خاطر یک یا دو یا ... نفر نمیشه سایت رو تعطیل کرد ولی میشه با محرومیت همیگشی اون افراد ارامش رو به سایت برگردوند ...
پس ==> از این پس این اخرین هشدار برای افراد این چنینیه ، یا خودتون رو با قوانین سایت وقف بدید یا مجبور میشیم جوری برخورد کنیم که خودمون هم دوست نداریم ...
با عرض شرمندگی از دو عضو عزیز دیگر هیئت نظارت که بدون اجازه ی اونها دارم این پست رو میزارم ...
|
صحبت های شما متین.
اما به نظرم بخش عمده ای از مشکلات حاضر - حداقل 70 درصد به مدیران سایت بر می گرده که برای رونق دادن به سایتی که خودشون بنا نهادند . هیچ کوششی نمی کنند . ماهها می گذره و انواع و اقسام تورنمنت ها میان و میرن اما هیچ خبری , تحلیلی از این بزرگوران در هیچ کجای سایت به چشم نمی خوره .
این عزیزان فقط خواننده مطالب هستند و بعضا بعضی از پست ها رو لایک می کنند . اگر در هر تورنمنتی حداقل 50 درصد مطالب فنی و تخصصی با انواع و اقسام گزارشات و تحلیل ها پیرو موضوع تورنمنت باشه . مطمئن باشید وضعیت روبه بهبود میره.
نام نمی برم . اکثرا همونایی که رنگ اسم کاربریشون با بقیه فرق می کنه . از حدود یک سال و نیم پیش هیچ مطالبی در سایت درج نکرده اند و اگر هم مطلبی نوشته شده بسیار مختصر بوده . پس دوستان عزیز همانطورکه می آئید برای سایت هیئت نظارت میزارید و برای اونها وظایفی مشخص می کنید. از افراد صاحب نظر دعوت کنید، در صورت امکان خواهش کنید که بیان و یه فکری واسه سایت بکنند . تعجبم از پاور عزیز که در این خزان سرد سایت پست های سنگین پخش تلویزیونی و سئوالات ماهواره ای کاربران رو جواب میده . آفرین به این همت . حداقل 10 برابر اون چیزی که ما می بینیم تحت عنوان پاسخ به سئوالات ماهواره به صورت خصوصی به باکس کاربرای مختلف ارسال میشه . 5 نفر مثل پاور نازنین توی این سایت داشتیم . اوضاع خیلی فرق می کرد . مدیران سایت نگن جو سایت خراب شده ما نیستیم . بیائید جلو و کاری کنید مطمئن باشید اوضاع تغییر می کنه از پاور عزیز هم میخوام که دانش تنیسی خودشو محدود به کانال های ماهواره پخش تلویزنونی نکنه و بیاد تحلیل های خوبشو توی سایت واسه بقیه بنویسه.
|
|
|