نمایش پست تنها
قدیمی 10-13-2015, 10:25 PM   #49
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2015 (Shanghai Rolex Masters)

با عرض سلام و خسنه نباشید خدمت تمامی اعضای سایت ...

دوستان بنده مدتی بود که بخاطر مسائل مربوط به درس و کنکور خیلی وقت نمیکردم به تنیس تاکرز سر بزنم و الان وقت کردم بیام و یه نگاهی به پست های این تاپیک از ابتدا زدم و واقعا ناامید شدم ...

فقط بحث های بی محتوا و کری ها و صحبت های زشت با طعنه و کنایه های شخصی ... برخی دوستان که نام نمیبرم فقط با این کاراشون قصد نابودی و به قهقرا بردن سایت رو دارن و فقط با این بحث ها و صحبت های تو خالی دارن شخصیت خودشون رو به باقی افراد نشون میدن ... این سایت جای گفتن این حرفها و اینگونه بحث های " شخصی " نیست ، شما با این کارهاتون نه تنها دارید بقیه رو اذیت می کنید بلکه سایت رو به حاشیه می برید و یکی از دلایل کم رنگ تر شدن تنیس تاکرز همین به اصطلاح اراجیفه ، البته عذر میخوام که از این کلمه استفاده میکنم ...

پس دوست و دوستان عزیزی که خودتون میدونید منظورم کیه خواهشا رفتارشون رو کنترل کنن و باعث آزرده خاطر شدن باقی نشن ، به خاطر یک یا دو یا ... نفر نمیشه سایت رو تعطیل کرد ولی میشه با محرومیت همیگشی اون افراد ارامش رو به سایت برگردوند ...

پس ==> از این پس این اخرین هشدار برای افراد این چنینیه ، یا خودتون رو با قوانین سایت وقف بدید یا مجبور میشیم جوری برخورد کنیم که خودمون هم دوست نداریم ...

با عرض شرمندگی از دو عضو عزیز دیگر هیئت نظارت که بدون اجازه ی اونها دارم این پست رو میزارم ...
Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: