نمایش پست تنها
قدیمی 09-12-2015, 05:56 PM   #277
rezapor
Senior Member

پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)

ازخداوند خيلي ممنونم كه درعصري زندگي ميكنم كه دونفراز اعجوبه هاي تنيس دنيايعني فدررو جوكوييچ زندگي ميكننديعني بازي نيمه نهايي اونم دراين سطح واقعا شاهكاره ،جوكوييچ مدافع عنوان قهرماني يا Marin Cilic رو بانتيجه شكفت انگيز 6-0 6-1 6-2شكست ميده واز اونطرف فدرر مياد وارنيكا .رنگ 5فعلي تنيس دنيا و دارنده چندين عنوان قهرماني وحتي گرند اسلمي درسه ست پياپي با 8بريك وبانتيجه تعجب برانگيز6-4 6-3 6-1شكست ميده .تنها دليل محكم وبسارقوي بازي كردن اين دوبازيكن تمرين زياد وآمادگي بسيار بالاي اين دوبازيكن هست به نوعي فدرربراي كسب 18همين گرند اسلمي پس از چندبار ناكامي در فينال گرند اسلمهاي اخير درمقابل نواك هست و نواك جوكوييچ هم مصمصم براي افزايش تعداد گرنداسلمهاي خودش واز همه مهمتر شكست چند هفته پيش خودش در مقابل فدرر هست . به نظرم كه بايد منتظر يك بازي بسيار جذاب و5سته در يكشنبه شب باشيم .من كه براي ديدين اين بازي لحطه شماري ميكنم ومثل هميشه مموري خودم رو خالي كردم كه اين بازي درخشان رو ظبط كنم در روزهاي پيري با تماشاي اون به نوه هاي خودم بگم من اين بازي رو به طور مستقيم ديدم و ظبط كردم.
تافردا شب بدرود دوستان.
rezapor آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: