پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)
جوکوویچ-فدرر فینال ایده آل این روزهای اکثر تنیس دوستانه که پارسال تو همین یو اس اوپن همه منتظرش بودیم، ولی خیلی عجیب این اتفاق نیفتاد و هر دوی اونا حذف شدن. حالا شرایط دقیقا مثل پارساله، فینال ویمبی، در انتظار فینال یو اس، اما امیدوارم نتیجه برعکس پارسال باشه و دوباره افسوس این فینال رویایی رو نخوریم.
حقیقتش اینه که من از استن اصلا خوشم نمیاد، کلا من خیلی از اینجور جرقه های زودگذر تو ورزش هیچوقت خوشم نیومده، چه تو فوتبال چه تنیس چه هر ورزش دیگه ای. ورزشکار بزرگ کسیه که خودش رو چندین سال تو شرایط عالی نگه داره، برای ورزش دوستان خاطره ساز بشه و چیزی به اون رشته ی ورزشی اضافه کنه. مثل فدرر، مثل یوسین بولت، مثل مایکل شوماخر، مثل مسی و ... من دوست دارم اگه قراره حتی نواک بیاد فینال و ببازه، به فدرر ببازه.
از بازی زیر آفتاب اصلا خوشم نمیاد، چه دیدن فوتبال چه تنیس زیر آفتاب حس خیلی بدی بهم میده، خیلی خوشحالم که نیمه نهایی های امسال عصر و نزدیک غروب برگزار میشه. پارسال مثل اینکه عصر و شب رو از نیویورکی ها گرفته بودن که سر ظهر و ظل آفتاب بازیهای پیش از فینال رو گذاشتن و اونطوری حالمونو گرفتند.
استن با اینکه خوب و مقتدر اومده بالا اما به نظر من تا حالا اصلا محک جدی نخورده، تازه با رسیدن به فدرر عیارش مشخص میشه. جوکو هم هر چقد با فرم خوب اول فصلش فاصله داشته باشه اما محاله چنین فرصتی رو برای رسیدن به فینال و قهرمانی از دست بده. حرفامو خلاصه و فقط بازیا رو پیشبینی میکنم. فدرر و جوکوویچ برنده های امشبن به نظر من.
|