نقل قول:
نوشته اصلی توسط rojhin
سینا جان با نظرت غیر از جمله آخرت کاملا موافقم . این حرفهای جناب آقای بزرگوار نه تنها خدشه ای به آقا فرید وارد نخواهد کرد بلکه باعث بیشتر مفتضح شدن ایشون میشه .
سینا جان باید اعتراف کنم که پیش بینی شما در خصوص ایشون درست بود و الان میبینم نه تنها رفتارشون رو اصلاح نکردن بلکه با جدیت هر چه بیشتر به ساخت یوزرهای جدید مبادرت می ورزند و هنوز هم با نیش و کنایه درباره راجر حرف میزنند .
سروش جان ! من از تو هم متعجبم ، چرا با دفاع از یه چیز غلط خودت رو میبری زیر سوال ؟ تو رو خدا اولین پست یوزر rg7 رو بهش توجه کن : " سلام واقعا باخت نیشیکوری غیرمنتظره بود " آدم وقتی وارد یه سایت جدید میشه تو کمتر از 2 روز میاد تاپیک و همچین پستی میده ؟ رجوع کن به اولین پست سایر دوستان تا برات واضح بشه یوزرهای فیک حضرت ایشون . به نظر من اون عذرخواهی نامه هم بیشتر برای موجه جلوه دادن رفتارهای نادرستشون بوده و بیشتر شبیه اشک تمساح ، وگرنه قرار نیست کوچکترین تغییر رویه ای رو در ایشون مشاهده کنیم .
خدا به داد هیات نظارت جدید برسه که کار سختی برای از بین بردن یوزرهای فیک دارند .
|
سلام خب برادرمن این حرف من کجاش عجیب بود من خودم علاقه مند تنیسم و تنیس رو دنبال میکنم با این سایتم دو هفته پیش آشنا شدم ولی چون پستی نمیذاشتن توش عضو نشده بودم ولی با شروع us open وقتی دیدم اینجا بحث میشه عضو شدم شما حرفتو با دلیل و مدرک اثبات کن و تهمت نزن به کسی