پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)
با سلام به همه عزیزان
واقعا چه اتفاقی تو کورت آرتور اش در ساعات آغازین روز ششم مسابقات افتاد ؟ یه بازی خوب از رافا تو دو ست اول و یه بازی بی نقص از فونینی در سه ست آخر . واقعا چقدر از نظر منتال پیشرفت کرده این فونینی که میتونه یه بازی باخته رو به سود خودش برگردونه ، بازی که دوست و یه بریک تو سه ست سوم عقب باشی ولی از نظر ذهنی نپاشی و بتونی بازی رو اداره کنی بخصوص بعد سه بار پس دادن بریک تو ست پنجم . بزرگی کار فونینی زمانی مشخص میشه که توجه کنیم که رافا بهترین نتایج رو بعد فرنچ اوپن ، اینجا تو نیویورک بدست آورده ، رافا تو 7 سال گذشته 5 بار اینجا بازی کرده که حاصل اون دو سمی فینال و دو قهرمانی و یه فینال بوده . در نگاه اول شاید ضعف نادال تو سه ست پایانی رو عامل باخت رافا بدونیم ولی انصافا رافا امروز خیلی خوب بازی کرد و بخصوص دو ست اول که پیش خودم میگفتم با این بازی بردن نوله اصلا دور از دسترس نیست ضربات عمیق و قدرتی فورهند با اسپین بالا به گوشه های زمین چه اینساید اینها و چه اینساید اوتها ولی فونینی بعد از برگردوندن اون بریک تو ست سه واقعا مهار نشدنی نشون داد . این برد نه بخاطر ضعف نادال که بخاطر فوق العاده بودن فابیو بدست اومد . نگاهی به آمار بازی موید همین موضوع است . داشتن فقط 11 ارور در مقابل 35 ارور فونینی در سه ست پایانی یعنی اینکه رافا اصلا به لحاظ منتال بهم نریخت و تا پایان ،بازی کم اروری رو به نمایش گذاشت ولی وقتی کسی 70 تا وینر میزنه رو چه جوری میشه متوقف کرد ؟ فابیو بازیکن خیلی عجیبیه از نظر روحی روانی ، گاهی با دو تا اشتباه کاملا بهم میریزه و بازی رو ول میکنه و همه توپها رو میزنه به در و دیوار و گاهی هم با دو شات خفن میشه اینی که امروز دیدیم . به نظر من فابیو امروز گروند استروک خیلی خوبی داشت و با بکهند داون د لاین به خوبی به سمت بکهند رافا حمله میکرد و همه میدونیم که اگر کسی بتونه اینجوری بال بکهند رافا تحت فشار بزاره موفقیتش دور از دسترس نیست شبیه کاری که نواک تو سال 2011 به خوبی اجرا کرد و ماحصلش 7 برد پیاپیی تو فینالهای اون سال بود . با وجودیکه نسبتا بد سرو نزد رافا تو دو ست اول ولی همچنان سرویس یکی از نقاط ضعف رافا است که نتونسته چاره ای برای بهبودش پیدا کنه و گرنه اون همه تو ست پنجم بریک نمیشد و 4 بار بریک شدن اونم تو سطح رافا واقعا قابل توجیه نیست که اتفاقا یکی از نکات عجیب این بازی به همین سرو مربوط میشد و رافا تو ست پنجم از 5 گیم سروش فقط یکی رو تونست هلد کنه و 4 تا رو بریک شد .
به هر حال نمیتونم خوشحالی خودمو از این باخت رافا پنهان کنم ولی آخر بازی زمانیکه رافا داشت به رختکن میرفت چهره درهم و ناراحتش خیلی تاثر برانگیز بود و واقعا دلم براش سوخت . به قدری ناراحت بود که آدم حس میکرد اصلا نمیتونه راه بره هرچند بازی سنگینی رو انجام داده بود ولی یه قهرمان بزرگ مثل رافا با چند تا شکست اینجوری از پا در نمیاد و مطمئنم دوباره راهی برای برگشت پیدا میکنه .
با دوستان نادالی هم ابراز همدردی میکنم چونکه خودم این حس رو تو استرالیای امسال و تو همین مرحله رو تجربه کردم هرچند چون رافا با دوست و یه بریک بالا بازی رو باخت ناراحتیش برای هواداراش شاید از شکست راجر تو ملبورن ناراحت کننده تر باشه .
به امید بازگشت شکوهمندانه رافا سلطان بلامنزع کلی کورت
پ ن : واقعا حیفم اومد به رفتار بینظیر رافا بعد از باخت نسبت به هواداراش اشاره نکنم . با وجود خستگی و ناراحتی مفرط باز هم به هواداراش احترام گذاشت و بهشون کلی امضا داد که واقعا زیبا بود ...
|