نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2015, 12:09 PM   #130
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina1993 نمایش پست ها
توی صفحات اول همین تاپیک درباره یوزر محمد که خودت درست کرده بودی همین حرفا رو زدی

مطمئنم فرصتی که بهت دادن باعث نمیشه توی رفتارت تغییری بدی بخاطر اینکه توی پستی که در تاپیک ((دومین دوره انتخابات هیئت نظارت)) نوشتی و مثلا به خاطر کارات عذرخواهی کرده بودی بیشتر از اینکه خودت رو مقصر بدونی قوانین انضباطی سایت رو زیر سوال برده بودی

تاپیکهای بحث هم برای خودت و بقیه دوستات(یوزرات) , بنده خدا آقا فرید که اول مسترز سینسیناتی وقتشو گذاشت و یکی از دلایل عدم موفقیت نواک رو توی اون مسترز برات توضیح داد ولی بخاطر سطح پایین سواد نه فقط توی تاپیک سینسیناتی که توی تاپیک یو اس اپن هم حسابی از خجالتش دراومدی و مسخرش کردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط behsen نمایش پست ها
دو تصویر مهم دیروز(یا امروز)

ناراحتی نادال بعد از حذف. تصویر تلخیه برای هوادارای نادال و برای خیلی از هواداری تنیس. یه ویژگی بارزی که از نادال توی ذهن من هست اینه که تقریبا هیچوقت ندیدم تو حین بازی به خاطر ناراحتی از خراب کردن توپ یا امتیازی داد بزنه و خودشو اینجوری خالی کنه، بر خلاف جوکو که خیلی از اوقات نمیتونه به اعصابش مسلط باشه، یا ماری که استاد بد و بیراه گفتن به زمان و زمانه. حتی گه گاه عصبانیت و داد زدن فدرر رو هم شده ببینم بعد از خراب کردن یه امتیاز مهم، ولی هیچوقت ندیدم نادال سر کسی یا خودش داد بزنه و این برای من جالب بوده همیشه. حتی بعد از باخت هم وایساد و به تماشاگرا کلی امضا داد.
ست پنجم بازی فونینی-نادال خیلی جالب بود، از در و دیوار برک پوینت میبارید نادال باخت و 2015 و فونینی نام های کابوس واریه برای نادال. من شک نداشتم که نادال یه یک چهارم و جوکو نمیرسه، به هر حال یه نکته مثبت هم تو حذف های زودهنگام نادال هست، اونم اینکه آمار H2Hاِش خراب نمیشه.

شما اگه با ژیمناستیک آشنایی داشته باشید میدونید که میانگین سنی قهرمانی المپیک و جهان تو این رشته چقدر پایینه، مخصوصا تو بخش زنان. ینی یه ژیمناست بزرگ از 16 17 سالگی به اوج میرسه تا حداکثر 25 26 سالگی، و بعد از این افت بدن ها شروع میشه. حالا این سرنا تو 34 سالگی چنین انعطاف و آمادگی بدنی داره، واقعا جالبه.
به نکته جالبی اشاره کردید
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول