نمایش پست تنها
قدیمی 09-05-2015, 10:09 AM   #10
aretobe7
Member

آواتار aretobe7

پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)

به نظر مکن مشکل اساسی نادال مشکل روحیه تا مشکل جسمی، مشکلات روحی و عدم اعتماد به نفس در ابتدا از مشکلات جسمی نشات میگیرند یعنی شما با محدودیت جسمانی شروع می کنید و به دلیل این محدودیت نمی توانید از ظرفیت خود استفاده کنید و این کاملا طبیعی است.
اگر هم زمان با مشکل جسمی مشکل اعماد به جسمتان را نیز بهبود دهید به شرایط ارمانی بازخواهید گشت اما اگر روح شما هنوز با ترس از حسمتان استفاده کند به مشکل بر خواهید خورد.
نادال در تورنمنت های گذشته نشان داده که در تمام کردن بازی مشکل داشته و حالا هم با این مشکل پا بر جاست. البته نباید از بازی عالی فونینی در سات های پایانی غافل شویم اما همه میدانیم که فونینی بازیکنی نیست که نادال نتواند آنرا شکست دهد، حتی در شرایط عدم آمادگی.....
یادمان نرود که نادال با توحه آخرین مصاحبه اش نشان داد که به وضعیت موجود حساس است. وقتنی رسانه ها را به دلیل نوع خطابشان و اینکه مدام او را زیر سطح خود می پندارند اعتراض داشت.
من هم به این موضوع اعتقاد دارم که رافا همانند همیشه به سطح خود باز می گردد ، اما شاید برای سرعت بخشیدن به این امر باید تغییرات تاکتیکی در بازی خود به وجود آورد. به اعتقاد من تنها بازیکنی که از بیگ 4 هیچ تغییری در بازی خود در دو سال اخیر نداده رافا است. اندی که رو به پیشرفت است و هر بار گزینه های جدیدی را به صورت سعی و خطا امتحان می کند. نواک بیشتر به سمت تور حرکت می کند و راجر هم تغییرات زیادی در بازی خود ایجاد کرده.
به هواداران نادال هم باید گفت که تنیس بازان همه با همین مشکلات دست و پنجه نرم می کنند. هوادارن هم باید بدانند که زمان می برد تا تنیس بازی به سطح اول خود باز گردد.
یادم میاد زمانی بود که اگر فدرر در مقابل هر بازیکنی یک بازی مناسب و خوب و کم ارور داشت همه خوشحال می شدیم و امیدوار به بازگشت او به سطح اول تنیسش.
در هر حال بزرگترین شگفتی تورنمنت تا کنون رقم خورد.

این نکته هم خالی از لطف نیست که سمت جوکو هر روز اسفالت و اسفالت تر می شود. باید دید تا انتهای تورنمنت چه اتفاقی خواهد افتاد.
aretobe7 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: