نقل قول:
نوشته اصلی توسط behsen
امروز بازیا خیلی خوب بودن، بازی استن با حریف کره ایش بر خلاف نتیجه 3-0 خیلی نزدیک بود و فقط تجربه بود که باعث برتری واورینکا تو هر 3 تای برک شد. بازی ماری هم بهترین بازی امشب بود که وقتی ست اول رو دیدم خیلی تعجب کردم از بازی مانارینو، کاملا بی نقص بازی میکرد، سرویسا عالی، فورهند، بکهند، اسلایس، همه چی عالی!! 2 ست هم برد و آماده ی خلق یه شگفتی بزرگ بود که ماری کام بک زد و برگشت به بازی. باید دید این بازی هم میتونه مثل بازی جوکو-اندرسون واسه ماری یه نیرو محرکه ی خیلی قوی برای ادامه تورنومنت و گرفتن قهرمانی ایجاد کنه یا نه.
فدرر هم که بی نقص بازی میکنه و جایی برای نقد و تحلیل نذاشته، به نظر من بازیهایی که تو ویمبی و یو اس ارائه داده فرق خاصی با فدرر 6 7 سال پیش نداشته، در همون حد هجومی، کم اشتباه و مقتدر بازی میکنه. هر چند فعلا حریفاش در حدی نیستن که محک جدی بخوره و از راند 4 به بعد با بازی مقابل ایسنر و بردیچ مشخص میشه همه چی.
کارلوویچم که باخت و به همکار عزیزش ایسنر نرسید
تو بخش زنان هم سیمونا جون(  ) بازیشو برد هم آزارنکا، مهمترین بازی پایین جدول رویاروییِ همین دو نفره که احتمالا فینالیستو مشخص میکنه
|
بنظر میاد این جماعت متوهم

زیاد دایی جان ناپلئون را تماشا کردند و از اونجا که خیلی باهوشن

فکر میکنند شما کاربر محترم و مودب و دانشمند(مخصوصا زیاد تعریف کردم دیگه یقین کامل کنن

) آیدی دیگه من هستید
حالا اون دو سه تا آیدی دیگه که میگن دیگه نمی دونم!!
خوداشون ظاهرا از این شیطنتها زیاد کردن بقیه را هم مثل خودشون تصور میکنن
من به شخصه شما را تحسین میکنم و نوشتارتون را دوست دارم
ضمنا علاوه بر نواک هالپ هم نقطه مشترک دیگه ماست

موفق باشید دوست من
پ.ن: از مدیر کل محترم سایت تقاضا میکنم به این شانتاژ و فرافکنیها عنایت ویژه داشته باشند