پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)
اینم از راند 2
جوکوویچ خوب بود و خیلی آسون برد رقیبشو . اعتماد به نفسش خیلی زیاده و بیشتر رو رقص بعد از بازی تمرین کرده بود تا خود بازی :) البته حریفشم خیلی قدر نبود ، من اسمشو نشنیده بودم تا دیروز
رافا هم مثله چند وقت اخیرش بود. درسته که 3-0 برد ولی فاصلش با حریفش خیلی زیاد نبود و اگه شوارتزمن دقت میکرد می تونست یه ست از رافا بگیره . زیاد بریک شدن رافا قابل توجهه . رافا اگه بیاد کوارتر ، با این شرایط بدتر از رولند گاروس به نواک میبازه .
اما تنها عضو بیگ 4 که خیلی تو دردسر افتاد : اندی ماری . به قول بعضیا اندی رو خیلی overrate کردن . مانارینو بازیکن خوبیه ولی بعد از اینکه دو تا ست اولو برد به نظرم ارضا شد و دیگه اون جوش و تاب اولیه رو نداشت . ماری اگه میخاد به سطح نواک و راجر برسه باید به توصیه مکنرو عمل کنه : بیشتر با نت کار کنه . مکنرو تو این مورد شدید درست میگه .
استن هم که مثل همیشه آرام و ساکت .حریفش جالب بود و خوب کنترلش کرد . دو تا بازی بعدیو اگه ببره تو کوارتر باید منتظر Murray vs Stanimal باشیم :)
راجر هم که خیلی آسون دارسیس رو برد . دارسیس همونیه که ویمبلدون 2013 نادالو حذف کرد . ریترن جدید فد امروز کارا نبود و دوتاش تو نت خورد اما اواخر بازی دو تا اورهد خیلی قشنگ زد راج . نکته ی جالبی که تو آمار بازی دیدم این بود که فدرر تو این دو بازی بیشتر از حریفاش مسافت کاور کرده و دویده که با توجه به سنش جالب توجهه هرچند که استایل بازیش هم اینو مجاب میکنه . آمار سرو های راج تو دوران حرفه ایش بی سابقس و بهترینشه . به نظرم آماده ترین چهارتای کبیر بود :) هر چند که نباید جوکر رو هم فراموش کنیم.
واقعا حیف شد کارلویچ حذف شد کاش میومد بالا . با این سن و سال فک کنم آخرین اوپن آمریکایی بود که بازی میکرد .
و خداحافظ جوان ترین شماره یک دنیا : هیوت در مقیاس خودش legend بود. قهرمان 2001 پایان امسال با دنیای تنیس وداع خواهد کرد .
و توصیه ای که باید به یکی از بازیکنا بشه : Hey babyfed , become YOURSELF
ویرایش توسط sinraf : 09-04-2015 در ساعت 05:13 AM
|