پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)
سلام خوشبختانه راند 1 دو روز بود.
به نظر من بهتره که در راند های نخستین به بحث کلی در مورد زمین و بازیکن ها بپردازیم تا به تک تک بازیکن ها چون نمیشه استدلال درستی ازش در اورد.خب همون طور که می بینید آرتور اش رو دارن سقف می کشن و این کار تا سال دیگه تکمیل میشه اما به گفته ی راجر فدرر با کشیدن همین داربست ها باد دیگه توی کورت نمیاد و بازی مخصوصا برای راجر و بقیه بازیکن ها راحت تر میشه که خب تقریبا توی نیویورک باد معمولا هست.اما در مورد بازیکن ها و انصراف های زیادی که امسال دیدیم.اگر این انصراف ها در مورد پایان فصل باشه به نظر من پارسال هم یو اس اپن بود و به این شدت انصراف نداشتیم در واقع آب و هوای نیویورک هم خیلی متفاوت نیست و خب برای بازیکن ها هوای گرم محسوب میشه.به نظر میرسه که atp با برگزار کردن تور های مختلف و شاید افزایش اونا که من خیلی مطلع نیستم به بازیکن ها امسال کمی فشار اورده و اون ها بازیکن هایی هستن که بیشتر توی 500 تایی های بازی می کردن و این عدم برنامه ریزی برای بازیکن ها نشون میده که نتونستن توان خودشون رو در طول سال پخش کنن و شاید در فصل خاک خودکشی کردن.اما شاید عده دیگه ای هم سر بازی مشکلاتی داشته باشن که اگر مصدوم بشن باز به نظر من بر می گرده به عدم آمادگی جسمی و ریکاوری خوب برای بازی های 3 از 5 و یا شاید کم آوردن بدن در طول بازی با این آب و هوا.به هر حال به نظر من این توجیه خوبی نیست که بگیم چون آخر فصله پس همه باید انصراف بدن.دیشب در برنامه متس سخنان جالبی ازش شنیدم که میگفت "بازیکن ها با خودشون میگن من قراره این بازی رو ببازم و بعد برم خونه و چرا بیشتر تلاش کنم که شاید با مصدوميت بیشتر روانه خونه شم" و شاید این هم خیلی قابل بحث باشه که احترام افرادی که برای تماشا شما پول دادن و اومدن باید رعایت بشه کاری که به نظر من کوکیناکیس داشت انجام میدآد ولی دیگه واقعا وقتی نمی تونست هیچ کاری کنه زمین رو ترک کرد.
در مورد زمین ها هم باید بگیم که واقعا زمین های کندی نیستن و به گفته ی راجر زمین ها خیلی سریع هم شدن که این خب خوبه و من کلا از زمین های کند خوشم نمیاد اما اگر بخواهیم شرایط رو با سینسیناتی مقایسه کنیم شاید بتوانیم این رو بگیم که توپ های ويلسون سبک تر از توپ های پن هستن که در سینسی استفاده میشد و شاید نگه داشتن اونا سخت تر باشه که خیلی الان اطلاعاتی ندارم باید ی سری از بازی ها رو دید.به نظر میرسه آب و هوای سینسی هم گرم تر از اینجا باشه که باز روی سرعت توپ خیلی اثر میزاره و اگر توی یو اس اپن توپ ها پن بود شاید باونس کمتری داشت ولی حالا که ويلسون هست شاید باونس برابر یا با کمی تفاوت دارن.
خب اینم از ی بحث کلی در مورد شرایط حاکم بر تورنمنت بعدا بیشتر هم در موردش صحبت میکنیم به امید بازی های زیبا
|