نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2015, 11:12 PM   #118
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid نمایش پست ها
خب فردا بیشترین وزش باد رو در ویمبلدون این فصل شاهد خواهیم بود.
سرعت باد تا ۱۹ مایل بر ساعت هم می رسه
وقتی هواشناسیو چک کردم و دیدم که بارون میاد و خب سقف که بسته باشه همه چیز خوبه برای فدرر خوشحال شدم
اما الان دیدم که بازی فدرر رو انداختند توی کورت ۱
امیدوارم اتفاقی که در کوارترز فرنچ در روز بادی در برابر واورینکا اتفاق افتاد نیفته
به نظرمن نگرانی خاصی در مورد بازی فردای فدرر وجود نداره برای بردن فدرر تو ویمبی همزمان چندتا اتفاق باید بیفته اول از همه روز خیلی بد سرویس و ریترن فدرر و بهترین روز ریترن و سرویس حریف باشه (بصورت خیلی کلی عرض کردم) . فدرر تقریباً مثل همیشه امسال خیلی خوب سرویس زده ولی مهمتر از اون ریترنش فوق العاده بوده مخصوصاً تو دو بازی اخیر ، پس نگرانی خاصی از جانب خود فدرر وجود نداره (معمولاً باد تاثیر خاصی تو سرویسای فدرر نداشته البته میتونه هاف والی پیکاپ های(half volley pick up ) فدرر رو تحت تاثیر قرار بده).
در مورد سیمون هم باید بگم سرویسای اولش خیلی معمولیه گرچه سرویس های دومش در حد چلنجره . ریترن سیمون هم در اون حد نیست که رو چمن در مقابل فدرری که خوب سرو میزنه حرفی برای گفتن داشته باشه .
با همه این تفاسیر به نظر من رویارویی با سیمون در این مرحله میتونه تمرین خوبی برای گرنداستروک های فدرر قبل از بازی احتمالی با ماری باشه البته اگه فدرر برای نزدیک شدن به تور کمی صبور باشه .
اتفاقات پیش بینی نشده ای ممکنه تو همه بازیا بیفته ولی حداقل روی کاغذ سیمون شانس خیلی کمی برای برتری در بازی فردا داره.
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: