نمایش پست تنها
قدیمی 07-04-2015, 10:42 PM   #60
omidd
Senior Member

آواتار omidd

پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

اول از همه از مهدی جان و اقا میثم بخاطر اطلاعات و وقتی که میزارن بی نهایت تشکر و قدردانی میکنم...
دور سوم هم داره کم کم تموم میشه تا بعد یروز استراحت وارد هفته دوم و سرنوشت ساز ویمبلدون بشیم.
از بازیای دیروز شروع میکنم درخشش کیریوس بنظرم قابل توجه بود و انتقام سال پیشو از رائونیک گرفت با سروای عالی.نوله هم کم کم داره میشه نوله همیشگی و بازی ب بازی بهتر میشه حریف دور 4 نوله هم اندرسون که در فصل چمن خوب کار کرده و با برنامه بوده احتمالا بتونه یخورده نوله رو اذییت کنه استنم داره یواش یواش خودشو بالا میکشه احتمالا کیریوس فقط بتونه جلو استنو برای رفتن به نیمه نهایی بگیره هرچند شانس استن بیشتر اما بازی در چمن و سرویس فاکتور خیلی مهمی.
حذف دیمیتروف قابل پیش بینی بود اصلا شرایط خوبی نداشت و نداره و بایدخیلی رو بازی خودش کار کنه با این نوسان ره بجایی نخواهد برد.
اما پایین جدول راجر امروز دو ست اول بنظرم خیلی خوب بود از گیم سرو خودش راجر فقط 5 پوئن از دست داد و اصلا اجازه نداد بجز ی بار به امتیاز 30 برسه و کاملا هوشمندانه دو ست اولو برد در ست سوم من خودم فکر میکردم گرات بازی رو رها کنه که این اتفاق نیفتاد راجرم از بریکی که داشت نتونست استفاده کنه تا بازی به تایبریک برسه از اواخر این ست گرات بازی رو تورش بهتر شد توی رالی ها هم بهتر بود به همون اندازه راجر افت داشت خصوصا در سرو که باعث شد با دبل فولت ست سوم رو دو دستی تقدیم موقشنگ کنه.
گرات کلا بازیش همون سرو والی بود اما والی خوب اجرا نمیکرد از ست سوم تازه راه افتادش سرو خوبی داشتش اما بنظرم بهتر از اون ریترنای عالی راجر بود امیدوارم راجر بازی که در دو ست ابتدایی این بازی انجام دادشو در بازی های پیش رو بکار بگیره.
نکته ای که واسم عجیب بود رو فرم نبودن راجر بعد پایان بازی بود نمیدونم از بازی خودش راضی نبوده یا مشکل دیگه ای وجود داشته که امیدوارم اولی باشه اگه کسی از دوستان خبر داره اطلاع رسانی کنه ممنون میشیم.
بهرحال سبک بازی راجر به سرو خوبش خیلی بستگی داره امیدوارم بازی به بازی بهتر بشه بازی بعدشم فکر کنم مشکلی پیش نیاد و باید خودشو برای کوارتر سخت اماده کنه.

ماری هم که بازی رو هرجور که شده برد نمیدونم چیشد واقعا مصدوم بود یا هر چیز دیگه اما اگه برای بهم زدن ریتم سپی اگه بوده باشه ده جام ویمبلی هم ببره ارزش نداره از اینجور حرکتا خیلی نفرت دارم امیدوارم نقش بازی نکرده باشه چون در هر صورت امروز میبرد حتی 5 سته میشد.
ماری هم دو ست اول عالی بود سوم افت داشت و دوباره برگشتی دیگر ، این نشون میده هنوز بزرگان تنیس نتونستن نوسان بازی خودشونو کم کنن.
ماری با کارلوویچ بازی قطعا سختی خواهد داشت کارلوویچ شرایط خوبی داره سروای وحشتناک یا ریترن عالی کدوم برنده رو تعیین میکنه؟؟؟؟
بدورررررررود تا پایان دور 4

omidd آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی omidd به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: