پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015
خب سلام بر همه
راند 2 تموم شد این رو بگم که فکر نکنین حالا اگر به جز رافا یکی دیگه جلوی برون بود راحت میزد خیلی خوب بود اون و شاید رافا هم با باخت ست 1 خیلی افت کرد و اگر ست 1 رو میگرفت اصلا داستان فرق داشت.رافا بعد از ست یک که خیلی تلاش کرد دیگه اون رافای ست قبل نبود و برون هم واقعا خیلی خوب بود و وحشت ناک محکم میزد که رافا اعتماد به نفس که اصلا نداشت و منتال خیلی ضعیفی داشت تا بتونه خودشو جمع کنه.البته وقتی هر کس این همه return winner بخوره دیگه سرو هاش خراب میشه که شد و نابود شد این همه دبل فالت توی گیم هایی از بازی به بازی خوب داستین برمیگرده که البته اگر رافا بهتر سرو میزد اصلا این اتفاق ها نمی افتاد.
خب در مورد نواک باید بگیم که هنوز خیلی خودش رو به نظرم پیدا نکرده باید بهتر بشه اگر قهرمانی رو می خواد البته یانکو هم بازی آخرش بود و خوب ظاهر شد.حریف بعدیش تومیچ هست که من خیلی نمی دونم قراره چه جوری باشه ولی اگر شبیه بازی با نادال در تورنمنت قبل از ویمبی بازی کنه بازی قشنگی خواهیم داشت.
در مورد راجر بگیم کسی که خیلی قوی ظاهر شد ست اول واقعا سخت بود و هوشمندانه گرفت و این ی نکته خیلی خوبه که جلوی بیگ سرو ها منتال خودش رو حفظ می کنه و خیلی با هوشش استفاده میکنه و از هر پوینت به درستی سود می بره.البته همونطور که در مورد بازی قبل پست گذاشتم امروز هاف والی ی خوبی زد که باید تقویت میشد و صد البته ریترن که گفتم باید بهتر بشه و البته این که اگر با یک بیگ سرو در راند های اول مسابقه بده خیلی به نفع یک بازیکنه برای ادامه تور.
در مورد اندی واقعا در سطح راجر و در سطح بالایی هست که به نظر میرسه اگر با همین روند بریم بالا برنده بین راجر و اندی خواهد بود ولی اگر نواک بهتر بشه شاید تغییری ایجاد بشه و البته استن هست در سمت نواک که شاید به فینال برسه ولی به نظر من قهرمان نخواهد شد خیلی کار هاش استمرار نداره.
خب راند 3 و 4 راند های جالبی هستند چون یک کم بازیکن های قوی به ی سری چلنجر می خورن که جالبه ببینیم چه جوری از سد اون ها می گذرند یا نه بر عکس شکست می خورند.
|