خب راند یک مسابقات به پایان رسید و خدا رو شکر در 2 روز هم به پایان رسید نه 3 روز که به نظر من کار جالبی نیست که راند یک رو سه روزه برگزار کنند.
اما اتفاقات خیلی جالبی افتاد و اون باخت هوییت بود که من به شخصه خیلی دوست داشتم بیاد بالا و حداقل با نوله بازی کنه.باخت جینی بوچارد خیلی دور از ذهن نبود ولی اتفاق افتاد و در همین حال باخت جک ساک بود که البته این رو باید بدونیم که groth سرویس های خیلی خوبی داره.نیشیکوری هم 5 سته کرد که به نظر من اضلا عجیب نیست چون من فکر میکنم نیشی توی چمن اصلا نمی تونه بازی خودشو بکنه و نمی دونم چرا امیدوارم بهتر بشه.zeverev هم اولین برد در گرند اسلم رو با یک بازی 5 سته به دست اورد که واقعا به نظر من باید ی نسل جدید وارد تنیس بشه.
اما بریم سراغ بیگ4 از
نواک شروع میکنم.
نواک خیلی از لحاظ روانی به نظر من پایین بود اصلا جالب نبود درسته که راند 1 و خیلی اشتباهات ادم از انتظاراتش بیشتره و دلیل نمیشه این همه منتال نامبر 1 تنیس جهان به هم بخوره.در مورد نگاه های جوکو هم بگم که من واقعا از نگاه کردن و حرف زدن بازیکن با باکس خودش خوشم نمیاد وکلا هم از نگاه کردن های مثلا متفکرانه بکر به بازیکن ها متنفرم اما اصلا نمیشه گفت که بکر به نواک میگه که چی کار کن.فکر کنم همون جنبه روانی و اعتماد به نفس رو به نوله میده و اگر کسی داشته باشه از طرف باکس کوچ بشه رافا هست که بازم فعلا این کار ها انجام نشده در چند تور اخیر اما دیگه رافا زیادی با باکس در ارتباطه.اما ی چیزدیگه در مورد نوله لیز خوردن روی چمن و من با تمام احترامی که به بازی کردن نوله دارم ولی به عنوان رنک یک دنبا اصلا زیبا نیست که روی هر 3 زمین زس و هارد و چمن ادم با یک فوت ورک وارد بشه و اون لیز خوردنه به نظر من اصلا زیبا نیست و اسیب پذیر هم هست
بریم سراغ
اندی.ا
ندی خیلی خوب نبود در واقع انقدر که از خودس تعربف می کرد خوب نبود که طبیعیه چون راند 1 بود و البته باید به بازی خوب کوکوشکین اشاره کنیم که واقعا اذیت کرد اندی رو. به نظر من اندی باید فقط با شراط خودش رو تطبیق بده تا خوب بشه همین.
رافا.
رافا به نظر من شروع خوبی داشت باید روی فورهند هاش کار کنه تا بتونه باهاش به خوبی حمله کنه ولی در کل خوب بود البته بلوچی اصلا روی چمن بلد نیست بازی کنه ولی چالش اول رو خوب رد کرد به طور کلی به نظرم رافا امسال خیلی بهتر خواهد بود اگر بتونه هفته اول رو راحت رد کنه و حریف بعدش هم برون هست که در هاله ی بار رافا رو زد و الان هم بهش خورده و به نظر من در چمن بد خیلی بازی نمی کنه و باز بازی سختی هست
و اما در اخر به
راجر می پردازیم کسی که از اول سال هدفش ویمبی بود و حالا
با جمهور در راند یک بازی کرد خیلی بازی جالبی نبود از بس که دابل فالت می دیدیم از جمهور و شاید همین باعث شد در ریترن فدرر سرد بشه البه راجر از ست سوم کاملا بیخیال و نمایشی بازی میکرد چون دیگه خود حریف به اندازه کافی خراب می کرد.ولی باید روی سرویس کار کنه اصلا سرویس 1 های خوبی نداشت و البته توی ریترن باید کار کنه که چه جوری کنترل بیشتری روی توپ داشته باشه و شاید هم هاف والی.
خب این بود خلاصه ای از راند 1 امیدوارم راند های بعد زیبا تر باشن