موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015
نمایش پست تنها
06-04-2015, 09:25 AM
#
8
ARY143
Senior Member
پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال Roland garros 2015
1- تبریک به هواداران نواک ، از حق هم نگذریم واقعا شکست دادنش در این فورم و آمادگی بسیار کار سختی است - هر چند پس از 4-0 ست اول که شد 4-4 من خودم را آماده کرده بودم برای تعظیم در برابر پادشاه و سلطان خاک رس به مناسبت دهمین رولند ولی خوب نواک برگشت به بازی و آن شد که دیدیم .
2- به عقیده من همانگونه که اسم رافا و حاکمیت بلامنازع اون در رولند مطرح است باید اسم "سودرلینگ " را هم از یاد نبرد .
رکورد رافا تا دیروز فکر می کنم 70 برد در برابر تنها یک شکست بود.
واقعا این رکورد حیرت آوره . 10 سال بیایی بازی کنی و فقط یک نفر تونسته باشه شکست بده نادال رو .
3- من مطمئن هستم رافا به دوران خوبش باز خواهد گشت و ما باز شاهد درخشش مجدد او خواهیم بود . فقط تصور کنید بازی سال آینده را بین رافا و نواک که پادشاه عزمش رو جزم کرده برای بازیس گیری تاج و تختش - چه شود ( یعنی میشه فینال سال بعد رولند بین نواک و رافا باشه من هم شاهد این فینال تاریخی باشم از نزدیک او هم جایگاه وی آ ی پی
4- من هم فکر می کنم کار نواک برای گرفتن رولند هنوز بسار سخت هست و نمیشود مطمئن بود ، چه بسا شگفتی دیگری در راه باشد - اندی و استین و با درجه کمتری سونگا میتوانند این شگفتی را خلق کنند ( اگر این اتفاق بیفته واقعا برای نواک خیلی ناراحت می شوم - لیاقت گرفتن هر 4 گرند را داره و امیداورم این اتفاق بیفته )
5- این همه گفتم حیفه از اصل کاری چیزی نگم پس میگم :
پیش به سوی گرند 18 که واس ماس شک هم نکنید
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
Ali.Stan
,
GREAT ROGER
,
javi
,
king of spin
,
King Rojer Federer