نمایش پست تنها
قدیمی 11-22-2014, 08:57 PM   #105
Just Nole
Banned Users

پستها: 134
سپاس: 242
در 114 پست 334 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : گفت و گو پیرامون دور پایانی مسابقات تنیس دیویس کاپ 2014 در گروه جهانی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
1 - فرم فدرر در بازی اول کاملا قابل پیش بینی بود...هشدارش رو چند روز پیش داده بودم تو همین تاپیک که عدم تمرین مناسب که باعثه عدم تطبیق پذیری با شرایط جدید می شه، قطعا دست کم در بازی اول خودش رو نشون خواهد داد...دیدیم که عدم تمرین مناسب ناشی از مصدومیت می تونه خیلی جدی باشه چه برای فدرر با سبک خاصی تمرینیش و چه برای هر بازیکنه دیگه ای...فدرر مصدوم بود مقابل مونفیس؟ هرگز من اعتقادی به این قضیه ندارم همین طور که خودش با صداقت مصاحبه کرد و با صداقت دلایل باختش رو که همانا عدم تمرین مناسب و تطبیق پذیری با شرایط جدید بود رو بیان کرد...فرم راجر در بازی اول کاملا قابل پیش بینی بود...شرایط جدیدی که مصدومیت راجر به وجود آورده بود، وظیفه استن رو چند برابر می کرد و الحق که استن سر این «بزنگاه» تاریخی مردونه داره مبارزه می کنه...

2 - جدال امروز دوبل در حقیقت نه جدال بازیکنان بلکه جدال نفس گیری بین Severin Luthi و Arnaud CLEMENT بود که از بامداد امروز به وقت محلی جدالی نفس گیر برای تعیین بازیکنان نهایی شروع کرده بودند...جدالی که تا آخرین ثانیه های مهلت قانونی در جریان بود و بارها و بارها در رسانه های مختلف شایعات مختلفی به گوش رسید...در نهایت اما این Severin Luthi بود که مهم ترین تصمیم زندگیش رو به درستی اتخاذ کرد...با توجه به شرایط سخت فدرر در بازی انفرادی، ریختن سرمایه روی دوبل کاملا منطقی به نظر می رسید...من اسم این تصمیم هنرمندانه Severin Luthi رو یک تصمیم «اقتصادی» می ذارم...حالا خدا رو چه دیدید، راجر 3 ست بازی کرده دیروز، امروز هم 3 ست خیلی فانتزی بازی کرد و فردا که از خواب پاشه با روحیه ای دو چندان و شرایطی بهتر، می تونه برای قهرمانی در بازی چهارم تلاش کنه...بازی که فشار روی طرف مقابله، راجر اگه ببازه چیزی رو تیمش از دست نمی ده تا اون لحظه، اما فرانسه اوت خواهد کرد با این شکست...

3 - دیروز که استن در صحنه ای دراماتیک بالافاصله پس از شکست فدرر بهش نزدیک شد و کلماتی را در گوشش گفت، می شد فهمید که این تیم متحد تر از این حرفاست...صحنه دراماتیک دیروز و حمل وسایل فدرر توسط استن پس از اون شکست دردناک، نشون داد که عمق رفاقت استن و فدرر فراتر از این حرفاست که با یک بازی و حساسیت های طبیعی حین اون، بخواد از بین بره...صحنه دیشب پس از شکست دردناک فدرر مقابل مونفیس در یک نما نشون داد که قهرمانی در دیویس کمترین حق راجر و استن هست...حقی که با مصدومیت فدرر در لندن و شرایط جدید به وجود اومده، به شدت تحت الشعاع قرار گرفته...سوییس فردا فقط به کمی شانس نیاز داره، به کمی شانس نیاز داره برای قهرمانی...و این شانس هم کمترین حق اونا محسوب می شه...

4 - فردا به نظرم فرم فدرر قطعا بهتر از بازی مقابل مونفیس خواهد بود، اما آیا برای پیروزی مقابل سونگا کافیه؟! برای پاسخ به این سوال باید ببینیم وضعیت سونگا چه طوری می تونه باشه...اگه سونگا بتونه به فشارهای فوق العاده زیاد اطرافش غلبه کنه و بازی «آرام» و «متمرکزی» رو ارائه بده، کار دشوار خواهد بود اما در غیر این صورت فدرر می تونه با بهره گیری از انگیزه فوق العاده بالا و روحیه فوق العاده خوبش، کار رو تموم کنه...امیدوارم فردا فدرر جام و قطعی کنه در غیر این صورت بازی پنجم می تونه سناریویی متقاوت داشته باشه...

5 - سوییس امروز بسیار دوست داشتنی بود...سوییس از اول هفته بسیار دوست داشتنی بوده..این جام کمترین حق اوناست...کمترین حق فدرره، کمترین حقه استنه...امیدوارم شانس هم تو این بزنگاه تاریخی، روی خوش نشون بده...
متن قشنگ و پر احساسیه.اگر خودت نوشتی بیشتر از یک تشکر جا داره.البته من همچنان دوست دارم فرانسه جام را بگیره
Just Nole آنلاین نیست.