نقل قول:
نوشته اصلی توسط Just Nole
خیلی دارم جلوی خودم را میگیرم بهت چیزی نگم
45 ساله؟قبلا مسدود شده!؟.....متوهم
بی شخصیت و بیشعور و تمام فحشهایی که دادی خودتی .فحش میدی به من میگی بی ادب!؟ خجالت بکش
واقعا لنگه رفیقت کنیگ! وقیح و بی ادب هستی خوب به هم میاین فحشهای اونم نوش جون خودت که شایستشی
ناظر سایت کودک نیست تحت تاثیر شانتاژ و امر و نهی تو قرار بگیره مگر اینکه بخواد جانبدارانه حق کشی کنه
شاهکار دیشبت جعل امضای کینگ آو اسپین برای مسدود کردنت کافیه خجالت بکش کوچولو
|
هیچ کس غیر خودت لایق فحش های کینگ نیست اون فحش هارو به تو داده. با اومدنت اینجا نه تنها واسه خودت بلکه خانوادتم فحش خریدی.بیچاره جانوادت چی میکشن از دست تو...تو یه فضای مجازی همه رو کلافه کردی چه برسه به...ادم الافی مثل تو لیافتش خیلی فحش های بدتر از اینه.چون از الفاظ ناشایست استفاده کردی باید بن بشی الکی مغلطه نکن.در مورد امضای کینگ او اسپین میتونی از بقیه کاربرها هم بپرسی که عوض شده.
خودت رو زدی به ...تو به التماس کردن نیفتادی؟نگفتی میانسالی؟ به یکی از بچه ها پیغام خصوصی نفرستادی گفتی 45 سالته؟289 خجالت نمیکشی اینهمه دروغ میگی؟دیگه اینو همه فهمیدن میای با نام کاربری novak که مسدود شده از پست های تهوه اورت سپاس گزاری میکنی.
دیگه شخصیت حقیقیت واسه همه رو شده. شخصیت شعور عزت نفس واژه هایی هستن که تو باهاشون نامانوسی...