نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
این جمله برای بعضی ها شاید خنده دار و جوگیرانه به نظر بیاد ولی اگه یکمی جدی و دور از هرگونه بحث و کل کل در موردش فکر کنی میفهمی که برای ما ها که شیفته تنیسیم آیا موهبتی از این بزرگتر می تونست باشه ؟
...
آخرین اسم کاربری 289 چیه ؟ دوست دارم در مورد نتایج راجر نظرشو بدونم.
چرا این بدبختو اینقدر بن میکنند ؟ درسته که همش رو اعصاب ما اسکی میره ولی به هر حال این دلیل نمیشه که دیکتاتوری تو سایت حاکم بشه .
...
greg rusedsky هم به صراحت گفت که این کورت خیلی کنده .
|
با سلام خدمت همگی دوستان
ببین مهدی جان من نمیدونم این بخش از صحبت هاتون جنبه شوخی داشت یا اینکه جدی گفتید...که اگه حالت دوم باشه لازم دیدم به چند نکته اشاره کنم که واسه شما و بقیه دوستان امر مشتبه نشه که واقعا همینه خصوصا اینکه بیان کردید این امر نشانگر حاکمیت دیکتاتوری از جانب مسئولین سایت...
اول یه نکته ای رو بیان کنم و اون اینکه :
بنده این جمله ای که شما و عده ای از دوستان در توصیف بیانات ایشون به مراتب اظهار کردین رو زیاد دیدم و اون اینه که:"بیانات چنین کاربرانی رو اعصابتون اسکی میکنه و رژه میره و........"
واقعا همینطوره؟!!
یعنی واقعا خوندن پست های ایشون که متاسفانه از شخصیت و فرهنگ بسیار پایینی برخوردار بودند همچین تاثیری رو روی دوستان داشت؟؟!!!
یعنی نهایتا بیشترین حسی که قابل درک هست و میشه قبول کرد اینچنین حسی نسبت به اینگونه اشخاص در درون افراد ایجاد بشه ،همون حس ترحمیه که یکی از دوستان بهش اشاره کردن......
خوب برگردیم سر همون بحثی که فرمودین بن کردن این افراد نشانگر دیکتاتوریه...
ببین مهدی جان خارج از اینکه بن کردن ایشون بخاطر نغض کردن قوانین سایت صورت گرفت(توهین متقابلی که بین ایشون و شخص دیگه ای اتفاق افتاد) اما بنده میخوام بگم اینکار به مراتب خیلی زودتر میتونست اتفاق بیفته البته نمیدونم شایدم یکی از دلایل مسئولین سایت همینی که میخوام بگم بوده ،ولی خب چون این قانون یک قانون نانوشته هست شاید برای عملی کردن آن تردید داشتند و منتظر وقوع یک دلیل محکمه پسند بودند...
اون دلیل چیه....؟
ببین مهدی عزیز:"وقتی شخصی فرهنگ استفاده از چیزی رو نداره باید اون شخص رو برای اینکه حقوق دیگران تضییع نشه، از اون چیز محروم کرد و باهاش برخورد کرذ"(حالا این حقوق دیگران هر چیزی میتونه باشه،وقت- پول-آرامش-احساس امنیت و.....)
و ایشون مصداق این قانون نانوشته هستند..
چرا؟؟؟
من دوست دارم شما از زمانی که ایشون عضو سایت شدند یه سری به تاپیک های بحث و تبادل نظر بزنید...خواهید دید که فرضا اگر در هر صفحه 10تا پست وجود داره بالای 50درصدش متعلق به ایشونه....حتی تا جایی پیش رفتن که پست های خودشون رو همreply میکردن

و این همون نداشتن فرهنگ....
احتمالا از 2 دیدگاه این دلیل بنده رد خواهد شد:
1-در قوانین سایت محدودیتی واسه کمیت(تعداد)پست ها قرار داده نشده
2-افراد باید آزاد باشند
در جواب ادعای اول باید گفت: بله،همینطوره و واقعا مسخرست و نمیشه محدودیت خاصی برای تعداد پست ها مشخص کرد اما همونطور که عرض کردم این از جمله قوانین نانوشته است و سعی میکنم با طرح یک مثال اون رو حل کنم
فرض کنید شما در یکی از شبکه های اجتماعی عضو یک گروه هستید و وقتی صفحه رو باز میکنید با پست های بی حد و حصر یکی از اعضا روبرو میشید و وقتی این موضوع مدام تکرار بشه مسلما شما اون طرف رو block میکنید...چرا؟...چون بی فرهنگی اون باعث میشه حقوق شما که اینجا همون آرامش هست ضایع بشه(توجه داشته باشین ،صلب آرامشه ناشی از کیفیت و محتویات پست ها نیستا،بلکه از کمیت اوناست...یعنی سطح عالیش اینه: گیریم محتویاتشون هم خیلی هم قابل تامل باشه ولی به دلیل زیاد بودنشون موجب صلب آرامش میشه)پس در نتیجه باهاش برخورد میکنین
در جواب ادعای دوم
فرض کنید بنده یک تریلیاردر هستم و همه شیرهای آب رو مدام باز بذارم و ماهی یک میلیارد قبض آب واسه من میاد(خب مسلما واسه من مهم نیست)...
فکر میکنید نباید با من برخورد بشه؟؟؟؟فکر نمیکنید من دارم حقوق عموم مردم رو ضایع میکنم؟؟؟آیا آزادی اینجا معنی پیدا میکنه؟..
نخیر،آزادی شامل انسانهایی میشه که فرهنگ استفاده از اون رو داشته باشند...
اینکه گفتم متاسفانه از شخصیت و فرهنگ بسیار پایینی برخوردار بودند به همین دلایل بود...
و مورد دیگر اینکه،دیدم بعضی از دوستان بعد از اینکه ایشون با نام کاربریه دیگری وارد سایت شدند و دوباره بن شدند نسبت به این کار مسئولین واکنش نشون دادند...
خب این خیلی جالب بود...!!!
خیلی جالب بود!!!!!
ببینید ،ماهیت حقیقی بنده مهمه ، نه مثلا نام کاربریم...یعنی اگه بنده اسم درون شناسنامم از احسان به شلقم تغییر کنه تغییری در شخصیت حقیقیه من بوجود میاد....و باید من یک فرد جدید قلمداد بشم؟؟؟؟؟...اگه احسان با احتساب ارتکاب یک جرم زندانی بوده اگه اسمش رو تغییر داد دیگه زندانی نیست چون این اسمش شلقمه و اون احسان بوده...شخصیت حقیقی بنده مستحق مجازات شناخته شده...!!!!
جدا از اینکه همین حرکت ایشون در چهارچوب قوانین سایت(جدا از قوانین نانوشته)و احترام نگذاشتن به قوانینی که با قبول آنها عضو شدند مهر تاییدیست بر میزان فرهنگ و شخصیت ایشون و پایبند نبودن به ساده ترین اصول اجتماعی...
بگذریم...
در آخر از همه دوستان به خاطر طولانی شدن عرایضم عذر خواهی میکنم و از هیات نظارت به خاطر زحماتشون کمال تشکر رو دارم...
موفق باشید