موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014
نمایش پست تنها
11-11-2014, 11:08 PM
#
100
King Rojer Federer
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون فینال تور مردان بارکلیز 2014
عزیزان من هم برد راجر بر نیشی و صعود به مرحله نیمه نهایی رو به همه شما عزیزان و دوستداران راجر عزیز تبریک عرض می کنم
.و البته یک شرمندگی هم برای بعضی از طرفدارای نواک می مونه از جمله Novak که واقعاً کپی 289 هست چونکه کلی کری می خوندند که راجر در این بازیها زنگ تفریح بقیه تنیسورها می شه و با سه شکست از بازی خارج می شه.حتی یادمه یکی از همین ها یک ارفاقی کرده بود و گفته بود که شاید و شاید بتونه زورکی رائونیچ رو شکست بده و از نظر خودش پیشگویی کرده بود.
و جالبتر اینکه حالا که راجر با صلابت و با قدرت داره همه رو پشت سر می گذاره همینها آه و ناله شون بلند شده که آی رائونیچ بدشانسی آورد تو تایبرک و گرنه راجر رو لوله می کرد و اون یکی اومده میگه نیشی رو فرم نبود وگرنه راجر رو شهید میکرد
.
(اینجاست که به قول نقی معمولی بازیگر سریال پایتخت که اگه این جملات رو از این استادان می دید می گفت
_
العان حق دارم دست بندازم دهن من رو جر بدم_)
بله عزیزان این تنها مقداری از ادبیات این دوستان جوکوویچی بود.البته یکی دوتاشون که فعلاً بایکوت شدند تا ببینیم در آینده باز هم از این جملات گوه بار میگن یا نه؟در هر حال همینکه راجر تو این سن هنوز جزو 8 تنیسور برتر دنیا میاد و ماشاالله همونطور که همه شما دوستان دیدید با اقتدار هم تا نیمه نهایی بالا اومده برای من و شما دوستداران واقعی این اسطوره یک موهبته و ما رو سیراب می کنه.
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
beeroz
,
GREAT ROGER
,
MRF
,
rezaomo
King Rojer Federer
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به King Rojer Federer
یافتن پست های بیشتر King Rojer Federer