نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
دوست عزیز به نظر من کار خوبی کردین که کنترل رو گذاشتین گزینه ی اول، همونطور که خودتون هم می دونین قدرت ضربه رو می شه با افزایش سرعت سویینگ و استفاده از وزن بدن زیاد کرد، ولی اگه قدرت به همراه کنترل نباشه هیچ ارزشی نداره. راکت هایی که پترن بسته یعنی 18 در 20 دارن بهتون کنترل بهتری می دن و هرچقدر که پترن راکت بازتر باشه اسپین و قدرتش بیشتر می شن. اگه علاقه دارین که هم کنترل بالا و هم تاپ اسپین و قدرت نسبتاً بالایی داشته باشین من بهتون توصیه می کنم که راکت نادال رو تهیه کنین که همون Babolat Aero Pro Drive هستش.
راکت های موری و جوکوویچ هم راکت های خیلی خوبی هستن از لحاظ کنترل، اما خود من همیشه مخالف خرید راکت بازیکن های حرفه ای هستم، چون اون راکت ها برای اون نوع سویینگ و اون نوع بازی مناسبن و برای بازیکن های سطح متوسط و پیشرفته معمولاً جواب نمی دن. ولی راکت نادال تنها راکتیه که برای سبک متوسط به بالا هم مناسبه و تلفیق مناسبی از کنترل، تاپ اسپین و قدرت رو داره.
همچنین به نظر من زه خیلی خوبی رو استفاده می کنین و اون زه برای کنترل و تاپ اسپین فوق العاده اس.
|
خیلی خیلی بابت راهنماییهاتون ممنون
با این فرمایشتون که کنترل خبلب بهتره شدیدا موافقم چون کنترل که باشه میشه قدرت رو خود بازیکن به راکت بده.
راکت خوبی معرفی کردین منتها 2 تا مشکل وجود داره
یکی اینکه صفحش 100 هست(البته فکر میکنم 2014 این راکت 98 باشه)
یکی هم راکت ناداله

(عدم گرایش قلبی به این موضوع)
ممنون میشم نام کامل راکت بابولات مورد نظرتون با سال استفادش و مشخصاتش بدید.چون pro drive مدلهاش زیاده