09-25-2014, 01:11 PM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
پاسخ : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooman3x
با سلام خدمت همه.
دوستان من الان راکت head speed mp 16.19 استفاده میکنم.
از نظر قدرت خوبه منتها کنترل کافی رو نداره.
به خاطر همین مجبور شدم تنشن 60 میبندم که خودش کیفیت سرو و ضربات نیمه زمین رو پایین آورده.
عزیزان شما چه راکتی پیشنهاد میدین که درجه اول کنترلی باشه درجه دوم حالت سر سنگین بودن رو خصوصا واسه سرو داشته باشه هم مناسب ضربات تاپ اسپین باشه
البته بیشتر از همه اولویت با کنترله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooman3x
ممنون پیام عزیز راکت من Youtek هست 2012.
یک راکت خیلی قوی تو زمینه کنترل بعدش تاپ اسپین سوم قدرت معرفی میکنی
مثلا راکت اندی خوبه؟
یا راکت Graphene نواک
البته قدرت ضربه برام مهمه منتهاش اولویت کنترله.زه زیگنام poly plasma نارنجی استفاده میکنم
|
دوست عزیز به نظر من کار خوبی کردین که کنترل رو گذاشتین گزینه ی اول، همونطور که خودتون هم می دونین قدرت ضربه رو می شه با افزایش سرعت سویینگ و استفاده از وزن بدن زیاد کرد، ولی اگه قدرت به همراه کنترل نباشه هیچ ارزشی نداره. راکت هایی که پترن بسته یعنی 18 در 20 دارن بهتون کنترل بهتری می دن و هرچقدر که پترن راکت بازتر باشه اسپین و قدرتش بیشتر می شن. اگه علاقه دارین که هم کنترل بالا و هم تاپ اسپین و قدرت نسبتاً بالایی داشته باشین من بهتون توصیه می کنم که راکت نادال رو تهیه کنین که همون Babolat Aero Pro Drive هستش.
راکت های موری و جوکوویچ هم راکت های خیلی خوبی هستن از لحاظ کنترل، اما خود من همیشه مخالف خرید راکت بازیکن های حرفه ای هستم، چون اون راکت ها برای اون نوع سویینگ و اون نوع بازی مناسبن و برای بازیکن های سطح متوسط و پیشرفته معمولاً جواب نمی دن. ولی راکت نادال تنها راکتیه که برای سبک متوسط به بالا هم مناسبه و تلفیق مناسبی از کنترل، تاپ اسپین و قدرت رو داره.
همچنین به نظر من زه خیلی خوبی رو استفاده می کنین و اون زه برای کنترل و تاپ اسپین فوق العاده اس.
|
|
|