نمایش پست تنها
قدیمی 09-25-2014, 11:07 AM   #1215
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
پیش فرض پاسخ : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooma نمایش پست ها
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من 3 راکت مد نظر دارم میخوام ببینم کدوم از نظر قدرت و کنترل بهتره
البته میدونم نمیشه دقیق گفت ولی نظر شماها تو تصمیم گیری میتونه کمکم کنه
Wilson-Blade 98
Babolat - AeroPro Drive
Head-Graphene Speed Pro
خواهشن یه توضیح خوب بدید که بتونم تصمیم بگیرم
4 سال دارم بازی میکنم و به بازی قدرتی و کنترلی علاقه دارم
ممنون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooma نمایش پست ها
Blade 98 -18x20
کنترل مهمتره عزیز
ممنون
اگر شما دنبال کنترل بالا هستین بهتره که از بین Wilson Blade و Graphene Speed Pro یکی رو انتخاب کنین چون پترن بسته ی این دو تا راکت که همون 18 در 20 باشه باعث می شه که کنترلتون روی ضربه ها بالاتر بره.
این دو تا راکت هم عملکرد نسبتاً مشابهی دارن، چون وزن سویینگ هر دو تقریباً یه اندازه اس که این وزن سویینگ نسبتاً بالای هر دو باعث می شه که بتونین ضربه های فلت و محکم حریفهاتون رو مهار کنین. اما وزن راکت Wilson Blade کمتر از وزن راکت Graphene Speed Pro هستش که اگه در بازی های طولانی شونه تون درد می گیره یا دچار دست درد می شین، بهتره اون Blade رو انتخاب کنین.
یه تفاوت دیگه ی این دو تا راکت مقدار واحد سرسبک بودن هر کدومه. راکت Graphene Speed Pro سرسبک تره که این باعث می شه والی زدن روی تور و زدن ضربه هایی که نیاز به حرکت سریع سر راکت دارن، مثل ضربه های تاپ اسپین و مخصوصاً لاب راحت تر بشه. اگه ضربه های تاپ اسپین می زنین و اینجور ضربه ها نقش مهمی توی بازیتون دارن، بهتره راکت Graphene Speed Pro رو انتخاب کنین، در غیر این صورت بهتره از راکت Wilson Blade 18x20 استفاده کنین چون کنترل خیلی خوبی بهتون می ده.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: