نمایش پست تنها
قدیمی 09-24-2014, 05:01 PM   #1214
hooman3x
Roger's Fan

آواتار hooman3x

پستها: 234
سپاس: 972
در 154 پست 1,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER-djokovic
پیش فرض پاسخ : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

هومن جان، راکت های Head Speed همونطور که خودت هم خوب می دونی آپدیت های مختلفی داشتن و اگه بگی راکت فعلیت از سری Youtek یا Youtek IG یا Graphene یا یه سری دیگه هستش بهتر می شه در موردش نظر داد. از چه زهی روی اون راکت استفاده می کنی؟

راکت های سرسنگین به خاطر اینکه وزن سویینگ زیادی دارن و نیمه ی بالای راکت سنگین تر از نیمه ی پایین راکته، عموماً کنترلی به حساب نمیان و در بین بازیکن های حرفه ای هم کمتر بازیکنی هست که از راکت های سرسنگین استفاده کنه. از طرف دیگه سرسنگین بودن راکت باعث می شه که به خاطر همون وزن سویینگ بالا و سنگین تر بودن سر راکت، زدن ضربات تاپ اسپین که نیازمند افزایش دادن Racket Head Speed با اون سویینگ برف پاک کنی خاص خودشون هستن سخت تر بشه (ولی غیرممکن نیست). به همین خاطر من اصلاً توصیه نمی کنم که سراغ راکت های سرسنگین برید.
راکتی که هم قدرتش نسبتاً متوسطه و هم برای سبک تاپ اسپین مناسبه، همون راکت رافاست که اسمش Babolat AeroPro Drive هستش و توی پست های قبلی اطلاعات بیشتری در موردش می تونین پیدا کنین. اما اگه دنبال راکتی هستین که قدرتش کمتر باشه و کنترلش بالاتر بشه بگین تا یه راکت دیگه بهتون معرفی کنم.
ممنون پیام عزیز راکت من Youtek هست 2012.
یک راکت خیلی قوی تو زمینه کنترل بعدش تاپ اسپین سوم قدرت معرفی میکنی

مثلا راکت اندی خوبه؟
یا راکت Graphene نواک

البته قدرت ضربه برام مهمه منتهاش اولویت کنترله.زه زیگنام poly plasma نارنجی استفاده میکنم
hooman3x آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول