08-13-2014, 09:17 AM
|
#9
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
پاسخ : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط papmodern
ممنون از خوش آمد گوییتون :)
با این لینکی که دادید متوجه شدم در بخش ویلسون آمریکا blade 101L وجود نداشته اما در بخش استرالیا این محصول موجوده و به طرز عجیبی Pro Staff 100L در این بخش موجود نیست !!!!
متاسفانه با فشار یکی از دوستان راکت رو تعویض کردم با مدل Pro Staff 100L
به نظرتون کارم معقولانه بوده؟
یا اینکه اصلا مهم نیست با کدوم مدل شروع میکنم؟
|
دوست عزیز
بنده هم ضمن تایید حرف های دوستمون دانیال، این رو اضافه می کنم که این راکت جدیدتون با وجود اینکه از سری Pro Staff برای بازیکن های سطح متوسط طراحی و تولید شده و از لحاظ وزن و وزن سویینگ هم تقریباً هم اندازه ی راکتی هستش که عوض کردین. چون وزن و وزن سویینگ این راکت 304-305 هستن که همچنان وزن متوسطی به حساب میاد.
معمولاً در یادگیری تنیس رسم رایج این هستش که با یه راکت سبک مبتدی باید شروع کرد و بعد که ضربه های عادی و فلت رو یاد گرفتین، راکتتون رو باید عوض کنین و یه راکت سبک متوسط بگیرین تا ضربه های تاپ اسپین و سایر ضربه ها رو با اون ها تمرین کنین. اما شما که از الان راکت سبک متوسط رو تهیه کردین، باید صبورتر باشین و اگه دیدین به زودی به هدفی که دنبالش هستین نمی رسین نا امید نشین.
|
|
|