نمایش پست تنها
قدیمی 08-10-2014, 10:01 PM   #103
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس مسترز تورنتو

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها

درود نیما جان...چند نکته به نظرم می رسه در مورد مطالب شما:

1 - ما اگه 3 مسترز چمن می داشتیم شایدی وجود نداشت، مگر اینکه راجر می مرد و گرنه خیلی راحت می شه تصور کرد که چه رکوردهای اعجاب انگیزی ثبت می شد...کم لطفی می کنی که از لغت «شاید» استفاده می کنی...مثل این می مونه که من بگم اگه ما به جای 3 مسترز خاک، 6 مسترز خاک می داشتیم، شاید نادال رکوردش بهتر می شد...در حالی که کاملا واضح است رکورد نادال صد برابر اعجاب انگیز تر می شد...

2 - نیما جان همه سطوح تنیس مورد علاقه فدرر هستش..منتهی شدت و ضعف داره...تصور غلطی وجود داره که می گن فدرر رو خاک خوب نبوده در حالی که عملکردش واضحه و اگر تعداد قهرمانی هاش در این سطح در کفه ترازو مقابل سطوح دیگه کم می یاره به علت وجود نابغه ای همچون نادال بوده...فدرر همه سطوح تنیس مورد علاقش هست و تفاوتی نمی کنه که فینال تورها کجا برگزار بشه... من فکر می کنم به اندازه کافی تورنومنت تنیس روی خاک برگزار می شه که برای نادال کافی باشه و نیازی نباشه که ما تصور کنیم فلان تورنومنت اگه سطحش فلان می بود فلان اتفاق می افتاد...
اول از همه دوباره تاکید کنم که اگه 3 مسترز تو چمن داشتیم ، به احتمال زیاد فدرر ، مسترزاش بیشتر از نادال بود ، اما اینکه میگم به احتمال زیاد ، یا شاید برای خودم چنتا دلیل دارم
1- نادال آمارش تو چمن و تو ویمبلدون بین سالهای 2006 تا 2011 واقعا امار خوبی بوده و اگر قرار بود طی این سالها مسترز چمن برگزار میشد قطعا نادالم این وسط هویج نبوده ، میتونسته چند تایی این وسط دشت کنه برای خودش .
2- فدرر تو سالهای اوجش به هر دلیلی اونقدری برای گرند اسلما و فینال اخر سال انگیزه و انرژی میزاشت ، برای مسترز نمیذاشت ، به طوری که اگه اشتباه نکنم وقتی تو یواس اپن 2008، 13 گرندش گرفت ، در همون موقع تعداد مسترزاش یا همین 13 تا بود یا 14 ! در حالی که مسترزا در طی سال 9 تورنمنت هستن و به طور طبیعی باید امکان بالا بردن تعدادش راحتر باشه به نسبت به گرنداسلمها. و بر فرض مثال اگه مسترز چمن داشتیم ، شاید اون انرژی که راجر تو دوران اوجش برای ویمبلدون میزاشت برای اونا نمیزاشت .

و اما فینال اخر سال
اول از همه بگم دلیل اینکه به فینال اخر سال اشاره کردم ، اینکه جون شما گفتید که اگه مسترز چمن داشتیم شرایط تغیر میکرد، منم گفتم اگه فینال اخر سال تو سطح دیگه ای برگزار میشد ، ممکن بود اینجا شرایط تغیر کنه ، یا دست کم به این قاطعیت نباشه .
در اینکه راجر فدرر تنیسوری که در همه سطوح عالیه اصلا بحثی نیست ، بحث من این بود اگه در طی 8 سال گذشته ، اگه در سطوحی دیگری برگزار میشد ( حتی outdoor/hard) حریفاش ، از جمله نادال شانس بیشتری برای بردن این تورنمنت داشتن .
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: