|
03-05-2017, 08:40 AM | #1 |
Member
پستها: 36
سپاس: 49
در 18 پست 31 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer-Nadal-Wawrinka-Andy Murray
|
مشكل در زدن سرويس
سلام
من مشكل اساسي در سرويس زدن ، دارم و اعتماد به نفسم رو خيلي كم كرده و باعث ميشه كه گيم ها رو ببازم . بقيه ضربه هام خيلي خوبن و تو رالي اصلا مشكلي ندارم و اگر بقيه ضربه هام از ١٠ ، ٨ باشن ، سرويسم ٢ هست . كلي هم فيلم اموزشي ديدم ولي اصلا درست نشد ، سرويس كيك و سايد هم نميخوام ، لطفا اگر تكنيك يا كلك و رمزي واسه سرويس فلت با اسپين ( سرو تاپ اسپين فكر كنم ) داريد ، بهم بگيد كه سرو ١ و ٢ رو يك نوع بزنم و مراحلشو بم بگيد كه به ترتيب اجرا كنم ممنون . |
03-06-2017, 10:27 AM | #2 | |
Junior Member
پستها: 27
سپاس: 5
در 7 پست 17 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : مشكل در زدن سرويس
نقل قول:
فقط با تمرین و پشتکار زیاد میتونی سرویستو خوب کنی اگر غیر از این بود که الان همه راجر فدرر بودن |
|
کاربر زیر از شما grand slam man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
03-06-2017, 11:25 AM | #3 | |
Moderator
|
نقل قول:
سرویس رو باید پیش یه مربی تمرین کنین. اما نکته ای که همه ی مربی ها روش اتفاق نظر دارن اینه که برای سرویس فلت توپ رو در بالاترین جای ممکن بهش ضربه بزنین. بد نیست یه ویدیو از سرویس زدنتون بگیرین و اینجا بذارین تا بهتر بشه در مورد روش های بهتر کردنش نظر داد. |
|
03-06-2017, 02:32 PM | #4 |
Member
پستها: 36
سپاس: 49
در 18 پست 31 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer-Nadal-Wawrinka-Andy Murray
|
ممنون ، مربي داشتم ولي بيشتر تمركز روي ضربات ديگه بود و رو سرو وقت كم گذاشتيم .
مثلا من فور هند و بكهند مخصوص خودم رو از انواع روش هايي كه داره پيدا كردم و روش وقت گذاشتم و تقويت كردم ولي هنوز كه هنوزه روش سروس زدني كه واسم خوب باشه رو پيدا نكردم و هر بار يه مدل ميزنم كه اكثر بد و گاهي هم بدون اينكه علتش رو بدونم ، خوب ميشه ( شانسي ) ولي بقول دوستمون باس تمركزم رو بزارم رو تمرين زياد سرو تا قلقش دستم بياد |
کاربر زیر از شما Jym به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
03-24-2017, 01:58 AM | #5 | |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
نقل قول:
با اجازه از اساتید دقیقا مشکل کارتون کجاست؟یعنی تو چه مرحله ای ضعف شدید دارین؟ اکثرا شاید تو هماهنگ کردن تاب راکت و زدن تاس مشکل دارن اگرم از تاب راکت استفاده نمیکنین پس هیچوقت سرو خوب نمیتونین بزنین اول از بالا تنه شروع کنید به گرفتن ضعفها و بعد رو پاها کار کنید حرکت سایه درست هم خوبه برای راحتتر شدن تاب راکت من در حد اطلاعاتم کمک میکنم |
|
کاربر زیر از شما ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|