|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
پستها: 24
سپاس: 268
در 19 پست 68 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: del potro ,djokovic ,federer ,seppi ,azarenka ,radwanska ,berdych
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 145
سپاس: 595
در 134 پست 571 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر،شاراپوا
|
![]() نقل قول:
برادر ما طرفداري فدرر توقعي نداريم ازش نزديك ٣٦ سالشه شما طرفداراي نواك هستين هميشه اتيش روشن ميكنيد نواك امار فوق العاده اي داشته نتايجش اينو نشون ميده من بعد از رولندگاروس گفتم نواك تمام شد دوره شكوه و عظمتش باز هم ميگم تنيس مال نواك نيست هميشه جام بالاي سر ببره انگيزه و توانش اومده پايين تمام اين جامهايي كه پشت سر هم گرفت حفظ امادگيش و نزول نادال و فدرر بود ماري هم در نبود نادال و فدرر تو ٦ ماه بعد فرصتشو پيدا كرد جايگاه نواكو بياره پايين از سال ٢٠١٣ كه سال ناكامي فد بود ماري تو هيچ تورنمتني فدرر شكست نداده ما هيچ وقت تو سوراخ موش قاييم نشديم بعد از قهرمانياي نواك هميشه تبريك ميگفتيم از لحاظ فني الان نادال با رائونيك حتي ديمتروف شرايط خوبي تو نيمه پاييني جدول براي رسيدن به فينال دارن از نيمه بالا هم فدرر فدرر فردا عيارش مشخص ميشه واورينكا با ماري بيشترين شانس براي رسيدن به فينال دارن |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Dariush.roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Member
پستها: 51
سپاس: 14
در 46 پست 176 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer
|
![]() نقل قول:
با همین پستت ثابت کردی هیچ کمی از 289 و دار و دسته اش نداری که تمام سایت ازش شاکین اما جناب عالی میگی دوستمه پس تشریف ببرین پیش همون دوستتون 2تایی یه انجمن دوست داران سینه چاک نواک بزنید بزارید اینجا اروم باشه و در افشانیهاتونو اونجا بکنین |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی darksider به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Junior Member
پستها: 24
سپاس: 268
در 19 پست 68 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: del potro ,djokovic ,federer ,seppi ,azarenka ,radwanska ,berdych
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]()
خندم میگیره یاد کسایی میوفتم که منتظر حذف زود هنگام فدرر بودن
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pourya RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 3
در 21 پست 153 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: The Maestro
|
![]()
ضربه سنگینی به اوپن استرالیا و نواک. به عنوان طرفدار راجر فدرر به شدت از باخت جوکوویچ ناراحتم و فکر می کنم یک سری مسائل دست به دست هم دادند تا این اتفاق بیفته و به نظر من نواک در حیاتی ترین بخش از زندگی حرفه ای خودش قرار دارد: ادامه این روند یا تغییر رویکرد.
همیشه این جمله رو از راجر فدرر ته ذهن خودم نگه می دارم که جایی در جواب سوالی که ازش شده بود که چطور بعد از بردن این همه گرند اسلم و عناوین دیگر و در این سن همچنان برای بردنن اشتها داری گفت روزی که اشتهای برنده شدن من (حتی چند درصد) کم بشه روز پایان دوران حرفه ای من هست و به خاطر همین به همه جوان هایی که دارن میان به این ورزش و اصولا هر ورزشی میگم که باید همیشه گرسنه، مشتاق و پر از انگیزه بمونید. از نظر من این روایت این روزهای نواک جوکوویچ هست. کسی که انقدر سطح تنیسش بالا هست که میتونه در یک بازه زمانی دوازده ماهه طوری بازی کنه که سوپرمن به نظر برسه و کمترین شکست ها را داشته باشه و یک جورایی حتی اگه 2-0 (در ست شماری) و 5-0 و 40-0 (در گیم و امتیاز) عقب باشه خیلی ها مطمئن باشن باز هم می تونه در هر صورت مسابقه رو ببره و Mental Toughness رو به یک درجه دیگه ای برسونه اما همین ورزشکار و همین شخص حرفه ای با این همه توانایی بعد از این که رولاند گاروس رو میبره آنچنان خالی از انگیزه، بی برنامه و بی تفاوت میشه که حالا به این روز میفته. به نظر من شکست امروز نواک (در کنار شکست هاش در ویمبلدون و چند مسترز آخر سال 2016) نتیجه همون از دست دادن تشنگی برای موفقیت و دستکم گرفتن ادامه راه ورزش تنیس هست و نه چیز دیگه. طوری که اول و برای چند بار به همسر فوق العاده اش (اونهم با یک ستاره بالیوودی) خیانت میکنه، بعد باید این کاری رو که کرده جمع کنه و کلی از لحاظ عاطفی ضربه میخوره و در نهایت بزرگترین اشتباه حرفه ایش رو انجام میده و بوریس بکر که اون رو از یک سوپر استار به یک ابر قهرمان رسوند از تیم مربی گریش اخراج می کنه در حالیکه شاید حالا باید حرف های بوریس توی سرش بچرخه که بعد از قطع همکاریشون گفته بود نواک بعد از رولند گاروس خوب تمرین نکرد و وقتی بازیکنی تا این حد خوب، یک سوم نوبت های تمرینی زمان های دیگه سال (قبل از رولند ) رو انجام نمیده و دیگه انگیزه زیادی هم نداره نباید همه مشکل رو در من ببینه و نواک در جواب به جای اصلاح خودش بکر رو اخراج کرد. به نظر من میشه در مورد این بازی ساعت ها از نظر فنی بحث کرد اما پیشنهاد من به همه دوستان گرامی تنیس تاکرز این هست که بگذارید چند ساعت از این اتفاق بگذره و بعد درباره مسائل فنی این مسابقه حرف بزنیم چون اون نواک جوکوویچ افسانه ای سال های 2015 تا میانه 2016 این بازی رو در هر شرایطی میبرد مثل مسابقه ای که با ژیل سیمون داشت و صد تا آنفورس ارور هم داشت. در هرصورت راهی پیدا می کرد اما حالا این کار رو هم نمی تونه بکنه. به همین خاطر توی اول نوشته خودم هم گفتم که اینجا مهمترین مقطع از زندگی ورزشی نواک هست. اینکه میخواد با همین دوازده تا گرند با تنیس خداحافظی کنه و بدون هیچ انگیزه ای فقط زمان رو بگذرونه یا مثل همون نواکی باشه که تا قبل از اینکه رولند رو بگیره آروم و قرار نداشت. جواب این سوال آینده نواک رو توی این ورزش مشخص میکنه یا حداقل برداشت من از این باخت این هست. |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Navidi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 258
سپاس: 7,181
در 227 پست 1,381 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER-
NADAL-MARIA SHARAPOVA
WAWRINKA
Juan Martin DEL POTRO
Jo-Wilfried TSONGA
GRIGOR DIMITROV
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا
|
![]()
مطمئنا نواک مجددا برمیگرده و حتما باز هم گرند میبره چون توانایی شو داره. بعید میدنم با ۱۲ گرند دوران حرفه ایش به پایان برسه.
ویرایش توسط masa : 01-19-2017 در ساعت 01:56 PM |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما masa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
باخت نواک باخت عجیب ولی قابل پیش بینی ای بود، این از معدود دفعاتی بود که نواک پس از برد دو ست در گرند اسلم مغلوب می شد.
جوکوویچ از ویمبلدون 2008 تا حالا در دور دوم نباخته بود و همچنین دومین باری بود که در هشت سال اخیر به بازیکنی با رنک بالای 100 می بازه. توی المپیک پارسال به دلپوترو باخت که البته دلپوترو از بد حادثه این رنک رو داشت و رنک واقعیش نیست. ایستومین که زمانی جزو 30 بازیکن برتر دنیا بود در سال های اخیر افت زیادی کرده بود و دیگه نتونسته به موفقیت های سال 2012 و 2013 برسه. در اون سال ها به جمع 16 نفر نهایی در ویمبلدون و اوپن آمریکا رسیده بود که بهترین نتایج حرفه ای اون به حساب میان. ایستومین با وایلد کارد جواز حضور در این تورنمنت رو پیدا کرده بود . جوکوویچ در این هفت ماه پس از بردن رولن گروس داره دوران پر اوج و فرودی رو پشت سر می ذاره و دیگه مهمترین عامل برای موفقیت در تنیس یعنی ثبات رو نداره. . بعید نیست که در تورنمنت بعدی بتونه قهرمان باشه، اما وقتش رسیده که از شکستش در راندهای پایین تورنمنت ها شگفت زده نشیم. از دست دادن ثبات یکی از نشونه های مهم افوله و اگه جوکر راهکاری سریع و فوری ای براش پیدا نکنه این سقوط آزاد همچنان ادامه خواهد داشت. |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]()
با سلام خدمت ذوستان.دوستان لطف کردند و تحلیل هاشون رو درباره بازی نواک اعلام کردند.ولی من سال 2016 این پیش بینی رو کرده بودم اون موقع که نواک تو اوج بود و جامها رو درو می کرد.تنیس در کل یه ورزش قدرتیه که خیلی زیاد انرژی می طلبه.و به همین دلیل هست که مصدومیت تو این رشته زیاده.و باید خیلی خیلی بدن رو در حد عالی نگه داشت.انسان هر چقدر هم که تلاش کنه وقتی که سنش به مرز 30سالگی میرسه ناخودآگاه اون قدرت و طراوت سنین 20سالگی رو نداره.البته در این میان هستند استثناهائی مثل راجر فدرر که بعد از 30سالگی هم همچنان پرقدرت هستند البته دلیل اصلیش اینه که فدرر اگه دقت کرده باشید بیشتر با فکرش بازی می کنه.و زیاد در زمین پر جنب و جوش نیست.چون بیشتر تکنیکی بازی می کنه.عکس این قضیه تنیسورهایی هستند مثل نادال و جوکوویچ که بیشتر بازیشون قدرتیه.این دسته از تنیسورها به محض اینکه سنشون از یک حدی بالاتر میره سریع افتشون شروع میشه و بعد از دو سه سال محو می شند.و اینجاست که ارزش بازی فدرر تو این سن و سال بیشتر نشون داده میشه.من حاضرم قسم بخورم چه رافا و چه جوکو تا آخر دوران بازیشون اگه خیلی خوش شانس باشند بتونند یک یا دو گرنداسلم دیگه ببرند.باز هم میگم اگه خیلی شانس باهاشون یار باشه.درست عکس این قضیه راجع به راجره که همیشه احتمال این رو داره که بتونه گرند اسلم ببره.نمونه اش همین پارسال و پیرارسال که تو چند تا از گرندها حتی با این سن و سال تا فینال هم اومد که از شانس بدش به آماده ترین دوران نواک برخورد کرد.پس اینجاست که همه باید به افتخار این پادشاه سوییسی سرمون رو به نشانه تعظیم فرود بیاریم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|