بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

22-28 اردیبهشت - رم، ایتالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-17-2014, 11:56 AM   #61
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز رم

ماری دیشب تو اکثر زمانهای بازی فوق العاده بود به نظر میرسه تو رولند هم تا مراحل خیلی بالا بتونه پیش بره ولی مطمئننا بعد از رولند شکست دادنش بسیار سخت خواهد بود . دیشب هم اگه تو لحظات حساس آنفورسد اروراشو کم میکرد و یا کمی درصد سرویس اولاشو بالا میبرد میتونست بازیو ببره . البته مهمتر از همه اینها روش حرکت ماری تو خاک رس هست که متاسفانه خیلی تبحری توش نداره و در واقع به همان شکل که تو هارد کورت بازی میکنه تو رس هم آنگونه حرکت و بازی میکنه،که به عنوان مثال خیلی وقتها باعث میشه در پوزیشن مناسبی نسبت به توپ قرار نداشته باشه .
به هر حال خسته نباشی مرد
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 12:18 PM   #62
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"

اندی دیشب واقعا عالی بازی کرد و مشکل بزرگش سرو دوم و فورهند بودش ولی از لحاض جاگیری هم کمی ضعیف نشون داد ولی بازم خوب بود به گونه ایی که بیشتر توپ ها خیلی قشنگ رو فورهنداش مهیا میشد ولی به گونه ایی فورهند میزد که رافا درجوابش ضزباتی میزد که کار اندی رو سخت میکرد ولی بدون شک اندی برای ویمبلی و هارد کورت آماده خواهد شد امیدوارم تمامیه تنیسورهای مدعی به آمادگی بالابرسن تا تنیس زیبایی رو شاهد باشیم.
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 06:11 PM   #63
slice
Member

پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer

به نظر من بهتره یکم در مورد سبک بازی اندی تو خاک رس بحث بشه که یه موضوعه خیلی پیچیده ایه!!!!!!!!
من فک می کنم که علاوه بر مشکل فوت ورک که دو دوست عزیزمون هم در بالا بهش اشاره کردن یه مسئله ی بزرگتری هم هست و اونم این که استایل هم فورهند و هم بکهند ماری اصلا با این نوع کورت هماهنگ نیست!!!!!
اکثر بازیکنایی که روی خاک رس بازی بهتری دارن این رو خوب میدونن که ضربات فلت و قوی بهشون شانس برد نمیده چون روی خاک سرعت توپ بیشتر از هر نوع دیگری از کورت ها کاهش پیدا میکنه در نتیجه رو میارن به تاپ اسپین و سرعت کمتر و در نتیجه تقسیم انرژی بهتر و آسونتر!!!!!
ولی مشکل ماری توی فورهند این که اولا بیشتر ضرباتش فلت ان(یا با اسپین کمتر) و وقتی هم که میخواد تاپ اسپین بزنه سرعت و نیروش خیلی کمتر میشه و از همه مهمتر کنترلش روی جهت توپ هم کمتر!!!!!!
این مشکل دقیقا تو سمت بکهندش هم هست!!!!!!
یه مشکل دیگه هم تنوع کمتر توی امتیاز گیری!!!!! و مثل رافا پشت خط بازی کردن ولی با یه سبک متفاوت و بدتر!!!!!!که با اومدن لندل یکمی بهتر شده!!!!!
slice آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 10:11 PM   #64
Mehdi.A
Novak's Fan

آواتار Mehdi.A

پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup

سارا ارانی هم در فینال سینگل حاضر خواهد بود و هم دابل. مگه اینکه اینا پرچم ایتالیا رو تو کشور خودی بالا نگه دارند. یه کم فونینی و سپی به غیرتشون بر بخوره و یاد بگیرند.
Mehdi.A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 10:40 PM   #65
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

نادال دیمیتروف رو ترکوند
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 10:59 PM   #66
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"

بازی که فکرمیکردم زیبا هیجانی باشه کاملا سرد و یکطرفه بود و بلعکس بازی که فکرمیکردم یکطرفه باشه فوق هیجانی شده بود.
نواک به سختی راوونیچ رو برد واقعا فکرنمیکردم راونیچ بتونه همچین زالی هایی رو انجام بده.
نادال هم دمیتروو رو پودر کردهرچند واقعا دمیتروف امشب بد بازی کرد.
بازی های امروز کمی شانس دو بازی کن رو برابر کرد ولی نواک تو بد فشاری خودشو در آورد ببینیم نتیجه این فینال زیبا چی میشه امیدوارم بازی زیبایی باشه و هرکس که شایسته تره قهرمانشه.
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 11:05 PM   #67
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjrs نمایش پست ها
با سلام
آره ممدشون همیشه حرفای قشنگی میزنه! شما رو که به عنوان یکی از منطقی ترین طرفداران نادال میشناسن، خودت قضاوت کن، من اومدم یه نکته که عین واقعیت بود ( تایم بین سرو نادال ) گفتم، در آخر هم یک سوال از مرتضی پرسید، نه توهینی به شخصی کردم و نه هیچی، انتظار هم داشتم که خود مرتضی بیاد یک سری ویژگی از نادال بگه که دوستش داره.
بعد این آقای نسبتا محترم که حالا tech support هست یا هرچی که هست، اومده یک سری حرفای دروغ و پرت و پلایی زده که متاسفانه کلی تشکر هم خورده حرفای مهمل ایشون، کسی که هیچ شناختی از من نداره اومده زندگی نامه ای از من نوشته، تا دو روز پیش استقلال پرسپولیس میدیده و به راکت میگفته دسته و ...

بعد هم اومده میگه من الگوی اخلاق نیستم، نه جان من بیا الگوی اخلاق هم باش.
الان دیگه از هرکی تو خیابون بپرسی تاپ اسپین چیه، جوابت رو میده، یه جور صحبت میکنید انگار منی که 8 ساله تنیس میبینم، تصورم از تنیس 2 تا بازیکنن که میدوون و به توپ ضربه میزنن.
واقعا به نظر شما چرا نادال این همه هیتر داره؟ هیچکدوم چیزی نمیفهمن؟ واقعا به نظر شما نادال هیچ خصوصیتی نداره که آدم بدش بیاد ازش؟!! اینکه یکی از نادال بدش میاد هیچ دلیلی جز سوزش و یا اینکه راکت دست گرفتن نداره؟
اگر جواب همه سوالای بالا از نظر شما خیر هست که جای بحثی نیست.
در ضمن من فقط در پستم یک سوال از مرتضی پرسیدم، نه از قیافه نادال که مثل یک دشمن خونی به حریفش نگاه می کنه گفتم، نه از خوشحالی های منزجرکنندش گفتم که در یک برک مثل بردن یک گرنداسلم خوشحالی می کنه، نه از انگشت کردن و وقت تلف کردن تو سرویس هاش گفتم، نه از سخت جون بودنش و مونبالینگش و وادار کردن حریفش به ارور گفتم، نه از خوسحالی کردن های ضایعش روی آنفورس ارورهای حریف گفتم، نه از فیک مدیکال تایم اویت هاش گفتم و ...... من فقط یک سوال از مرتضی پرسیدم!

یک نمونه دیگر از اوج ادبی که شما کلا نداری. البته صد در صد اشتباه از خودم بود که وارد چنین بحثی شدم. هرگز فک نکن که اگه اینطوری حرف بزنی٬ از کوره در میرم و خودم در سطح خودت پایین میارم و مثل شما صحبت می کنم. ادبیاتت بیشتر مناسب همون استادیوم های فوتباله.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 11:31 PM   #68
swiss express
Senior Member

آواتار swiss express

پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer

51 semi_final بود كه رافا در يك claycourt event امشب برد. اگه گفتين اخرين نفري كه رافا رو تو نيمه نهايي يك claycourt event برده كي بوده؟

كلا 7 بازيكن داراي single-handed backhand موفق به شكست رافا رو clay شدن اگه گفتين چه كساني بودن؟

ویرایش توسط swiss express : 05-17-2014 در ساعت 11:52 PM
swiss express آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2014, 11:42 PM   #69
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

كارلوس مويا برده رافا رو تو سمي ، رابي ميگفت
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-18-2014, 12:15 AM   #70
mjrs
Senior Member

آواتار mjrs

پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
یک نمونه دیگر از اوج ادبی که شما کلا نداری. البته صد در صد اشتباه از خودم بود که وارد چنین بحثی شدم. هرگز فک نکن که اگه اینطوری حرف بزنی٬ از کوره در میرم و خودم در سطح خودت پایین میارم و مثل شما صحبت می کنم. ادبیاتت بیشتر مناسب همون استادیوم های فوتباله.
نمونه دیگر از برخوردی که اوج از خود راضی بودن شما رو نشون میده! جوری صحبت می کنن ایشون که انگار نه انگار یک سری حرفا و تمسخرها و دروغ هایی رو در مورد من زده و بحث رو شخصی کرده اونم تو بحثی که اصلا ربطی بهش نداشته.
شما ادب داری باشه، ما بی ادب، بی سواد، بی اطلاعات ( راکت دستمون نگرفتیم مثل شما )، شما سطحت بالاست، ما سطحمون پایین!

الان مالک اصلی تنیس تاکرز شما هستی؟ اگر اینطوره بنده دیگه پام رو تو این سایت نمیذارم، هم شما راضی باشی هم خودم.
mjrs آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)