بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-26-2014, 02:34 PM   #1
ahas69
Member

پستها: 63
سپاس: 210
در 56 پست 296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer tsonga nalbandian monfils djokovic s.williams delpotro safin
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

استن بالاخره به حقش رسید. لیاقتش داشت. کاری کرد که خیلی از بازیکناب بزرگتر نتونستن بکنن. مثه نعلبی یا کوریا. اونایی که میگن نادال مصدوم بود و ... این حرفا اصلا مهم نیست. مهم اینکه اسم استن رفت تو تاریخ.
ahas69 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ahas69 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 02:35 PM   #2
javi
Senior Member

آواتار javi

پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic

زنده باد راجر
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg Proposition-géographie-suisse.jpg (11.0 کیلو بایت, 142 نمایش)
javi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 02:35 PM   #3
Rajjoko
Member

آواتار Rajjoko

پستها: 62
سپاس: 204
در 61 پست 522 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجوکو-سرنا-سونگا-دلپو

امیدوارم روند رو به رشد استن ادامه داشته باشه چون از یک سال پیش خیلی زحمت کشیده و به خودباوری خوبی رسیده توی این گرند هم با توجه به قرعه سختی که داشت رنک یک و 2 را شکست داد که نشون میده یک قدرت جدید ظهور کرده
Rajjoko آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rajjoko به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 02:37 PM   #4
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

قبل از این که رافا Medical Time Out بگیره بازی قشنگ بود و استن فوق‌العاده بازی کرد، با توجه به این که استن عالی بود، منتظر یه بازی اپیک بودیم که مصدومیت رافا پیش اومد. بعد از اون واقعاً بازی قابل دیدن نبود، خیلی خیلی خیلی زشت بود. با این حال نتیجه بسیار بسیار خوب بود برای ما، تبریک به خودم و باقی راجری‌ها و طرفدارای استن به خصوص نیما93!
ما هی می‌گفتیم این استن همه ابزار لازم رو واسه عالی شدن داره، این پویا و اهورا و ... می‌گفتن مالی نیست، تحویل بگیرید. یه حال اساسی به راجر داد
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 02:55 PM   #5
Mehdi.A
Novak's Fan

آواتار Mehdi.A

پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup

این هم نتیجه تلاش و کوشش . الآن اونهایی که با قهرمانی واورینکا ناراحت شدند با روح ورزش مشکل دارند . قهرمانیش دقیقا مثل این فیلم سینمایی ها بود. رنک 1 و 2 رو برد تا قهرمان بشه. جدآ چقدر خوب بود بقیه تنیسورها هم یه کم بیشتر تمرین و ممارست می کردند تا توی هر تورنومنت نیمه نهایی از قبل پیش بینی شده نمی شد. چقدر خوبه مثلآ توی رولند گاروس هم یه قهرمان جدید داشته باشیم. مردیم اینقدر این قهرمانی ها تکراری بودند. والا .

بعد التحریر: تغییرات رنکینگ بعد از AO : اختلاف نواک با نادال به بیش از 3000 امتیاز رسید. الآن واورینکا نفر سوم و نفر اول سوئیس هست . دل پوترو با وجود دسته گلی که به آب داد به پاس زحمات ماری و فرر به رنک 4 اومد. فرر و ماری با دو پله سقوط، پنجم و ششم شدند. فدرر هشتم هست اما اینقدر اختلافش با نفر نهم یعنی گاسکه زیاده که بعیده رولند خارج از 8 نفر اول شروع کنه. روبردو با دو پله صعود به رتبه شونزده اومد. نگه داشتن این رتبه تا رولند گاروس می تونه یه قرعه خوب نصیبش کنه. بنو پیر از 37 به 29 صعود کرد. بیشترین پیشرفت رو هم استفان رابرت داره که به دلیل رسیدن به دور سوم AO از رتبه 109 به 77 می رسه.

ویرایش توسط Mehdi.A : 01-26-2014 در ساعت 03:03 PM
Mehdi.A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 04:15 PM   #6
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
قبل از این که رافا Medical Time Out بگیره بازی قشنگ بود و استن فوق‌العاده بازی کرد، با توجه به این که استن عالی بود، منتظر یه بازی اپیک بودیم که مصدومیت رافا پیش اومد. بعد از اون واقعاً بازی قابل دیدن نبود، خیلی خیلی خیلی زشت بود. با این حال نتیجه بسیار بسیار خوب بود برای ما، تبریک به خودم و باقی راجری‌ها و طرفدارای استن به خصوص نیما93!
ما هی می‌گفتیم این استن همه ابزار لازم رو واسه عالی شدن داره، این پویا و اهورا و ... می‌گفتن مالی نیست، تحویل بگیرید. یه حال اساسی به راجر داد
عه عه !!! خوبه تو چت باکس من گفتم قهرمان میشه منو مسخره کردین حالا خودت تحویل بگیر
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-27-2014, 12:20 AM   #7
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam RF نمایش پست ها
عه عه !!! خوبه تو چت باکس من گفتم قهرمان میشه منو مسخره کردین حالا خودت تحویل بگیر
این بازیو نمی‌گم، موضوع استن و من و پویا به سال قبل بر می‌گرده. و صد البته من خوشحالم که پیش‌بینیم اشتباه از آب در اومد و استن این بازی رو برد.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima93 نمایش پست ها
!!!!!!!!!!!!!!!!What a moment this is

قبل از هر صحبتي، از همه دوستان خوبم كه لطف كردن و از هر راه ارتباطي تبريك گفتن تشكر ميكنم، مبارك شما هم باشه، ايشالا عروسي همتون
از افشين عزيز هم به صورت مخصوص تشكر ميكنم كه هميشه استن رو باور داشت، ميدونم الان خيلي خوشحاله
دوم، نميدونم چي بگم چون خيلي خوشحالم
سوم اينكه به نظرم قهرماني به شايسته ترين بازيكن تورنومنت رسيد. ي نگاه به عقب ميتونه حرفم رو ثابت كنه. شايد هيچكس 3-4 بازي اول استن رو به خوبي دنبال نكرده باشه، ولي كل هفته اول به اندازه اين چند بازي اخر سخت بود. از ريتاير كردن حريف و به هم خوردن ريتم گرفته تا جنگ رواني تو ست سوم بازي با فايا و بازي روبردو. در شرايط عادي گذشته، اينا بازي هايي بودن كه براي استن بردنشون غير ممكن يا حداقل دشوار بود ولي اينكه با تمركز ازشون خارج بشه و به 1/4 نهايي برسه امتياز مثبتي بود براي هفته دوم. بعد ي نمايش فوق العاده تو اون بازي جلوي نواك هم بسيار فش خورد كه جاده رو صاف كرد برا رافا، مجددا تشكر ميكنم از دوستان ولي از نظر خودم مهمترين بازي تورنومنت نيمه نهايي بود. شايد اگه جريان بازي اونجوري پيش نميرفت الان قهرمان نبوديم. 7-1 باختن تو تايبريك ست دوم به خيليا اين فكر رو تلقين كرد كه همه چيز تموم شده ولي يك بار ديگه همه ديدن كه تاثير مگنوس نورمن بيشتر روي جنبه رواني بازي استن بوده. ياداوري كنم كه تو اون بازي 27 گيم سرويس رو هولد كرد و فقط 1 بريك پوينت به برديچ داد كه اونم سيو شد. اگه اينا نشونه اماده بودن ي بازيكن در چنين سطح بالايي نيستن، پس چي هست؟
درباره فينال هم فقط ست اول رو ميشه تحليل كرد. كاملا فوق العاده و اماده وارد زمين شد و به نسبت بازيكني كه اولين فينال گرند اسلم خودشو بازي ميكنه عالي بود. تمركز، سطح بازي، گيم پلن و ... نقصي نداشت و گيم اخر ست رو هم حالا هركي ميخواد بياد بگه رافا خودش خراب كرد ولي من ميگم جنگيديم و ست رو گرفتيم. بعد اونم اگرچه توي ست سوم و چهارم تمركز و ريتم بازيش از دست رفت ولي خوب بازي رو جمع كرد و خوشحاليم
بزرگي اين پيروزي خيلي خيلي بيشتر از چيزيه كه بشه فكر كرد. فك نكنم هيچ اماري قبل بازي بود كه حتي شانس گرفتن ست رو هم به ما ميداد. كاري هم به قسمت مصدوميت رافا ندارم، ولي ست اول خودش نشانه اي بود كه پيش بيني هاي قبل از بازي شايد تا اخر به واقعيت نرسن.
فقط اخرش اين نكته رو هم اضافه كنم. دوستاني كه ميگن رفتار استن در اغاز ست دوم بد و ناجوانمردانه بود يكم بيشتر توضيح بدن كه چرا و به چه دليل خوشحال ميشيم. من اينجا بي سواد تر از همه هستم، ولي تا اونجايي كه شنيدم داشت انگليسي حرف ميزد و كل بحثش با داور بود و اصلا حتي 1 كلمه هم درباره رافا و مصدوميتش حرفي نزد. حالا اگه كسي اينو فهميده و مياد تو تاپيك الكي جو ميده كه هيچي، اگرم نفهميده و مياد حرف ميزنه خو ديگه از دست من كاري برنمياد و برا خودش حرف ميزنه. من چيكار كنم؟

ممنون، بازم تبريك

نیـــــما

استن هم داشت به داور می‌گفت که مشکل رافا چی بوده که تایم اَوت گرفته، داور هم گفت طبق قوانین نمی‌تونم بگم مصدومیتش چی بوده! بحثشون سر این بود.

ویرایش توسط Afshin : 01-27-2014 در ساعت 12:30 AM
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 02:44 PM   #8
Code
Member

آواتار Code

سپاس: 315
در 61 پست 287 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Novak Djokovic

تبریک میگم برد استن رو ولی درست نیست حالا که نادال باخته بعضی دوستان این حرفا رو بزنند اما هیچ بازیکنی مریض نیست فینال گرند فیلم بازی کنه یک نگاه به امار سرو نادال میشه همه چیز رو فهمید نمی خوام
برد استن رو بی ارزش کنم حقش بود اما بعضی حرفا جالب نیست نادال مردونگی کرد که تا اخر جنگید و این احترامی بود که هم به حریفش هم به تماشاچیا گذاشت از بازیکنی بدمون میاد یا حریف محسوب میشه دلیل بر این نیست بعضی چیزا رو نبینی بازم برد استن رو تبریک میگم حقش بود
Code آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Code به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 02:54 PM   #9
Rajjoko
Member

آواتار Rajjoko

سپاس: 204
در 61 پست 522 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجوکو-سرنا-سونگا-دلپو

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Code نمایش پست ها
تبریک میگم برد استن رو ولی درست نیست حالا که نادال باخته بعضی دوستان این حرفا رو بزنند اما هیچ بازیکنی مریض نیست فینال گرند فیلم بازی کنه یک نگاه به امار سرو نادال میشه همه چیز رو فهمید نمی خوام
برد استن رو بی ارزش کنم حقش بود اما بعضی حرفا جالب نیست نادال مردونگی کرد که تا اخر جنگید و این احترامی بود که هم به حریفش هم به تماشاچیا گذاشت از بازیکنی بدمون میاد یا حریف محسوب میشه دلیل بر این نیست بعضی چیزا رو نبینی بازم برد استن رو تبریک میگم حقش بود
دوست عزیز کسی که ورزشکار حرفه ایه هیچ وقت با مصدومیت حاد بازی نمیکنه اینو مطمئن باش حقیقت به نظر من اینه که نادال حریف رو دست کم گرفته بود و شدیدن قافلگیر شد و با حرفه ای گری میخواست ریتم خوبه حریف رو بهم بزنه که اینم خودش یک تاکتیک روانیه ولی امروز کارگر نشد
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم بازی با خوان بود که نادال درحالی که بازی رو داشت میباخت خودشو از ناحیه مچ پا مصدو نشون داد و مدیکال تایم گرفت وبعد از بازگشت مثل فنر این این طرف اون طرف میپرید و همون بازی رو به نفع خودش تموم کرد
Rajjoko آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rajjoko به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2014, 02:45 PM   #10
مهران
Senior Member

آواتار مهران

پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر

در مورد بازي چيز زيادي نميشه گفت
قبل از مديكال تايم، بازي قشنگ و جون دار بود، ولي مصدوميت رافا باعث شد بازي سرد بشه
اين دوستاني هم كه ميان ميگن نادال فلان كارش زشت بود و... به نظرم اگه كمي انصاف داشته باشن ميبينن كه نادال كار درستُ كرد، مصدوم شده بود ولي شانس خودشُ امتحان كرد... راجرم ويمبي 2012 مشكل كمرش توي چندتا بازي نزديك بود كار دستش بده و با مديكال تايم و كمك پزشكش برگشت به بازي...
به نظرم اگه رافا مصدوم نميشد يه بازيه 4-5 ساعته بايد ميديديم
به هر حال قهرماني استن براي ما خوشحال كننده بود، يادمون نره استن نواكُ برده بود
مهران آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مهران به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)