|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: May 2009 محل سکونت: تهران
پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
![]()
هرجوری که حساب کنی بازم به شما ربطی نداشت که بیای جواب من رو بدی! من از مرتضی یک سوال پرسیدم و واقعا هم میخواستم جوابش رو خودش بده، چون واقعا واسم سواله یه فدرری متعصب که عاشق بازی فدرره چطور میتونه نادال و سبک بازیش رو دوست داشته باشه.
با آدمی مثل شما که منطقش به گونه ای است که میگه: تو نظرت اینه به خاطر اینه که تنیس حالیت نیست، بحث کردن فایده ای نداره، خوبه که احتمالا پست و مقامی بالاتر از ادمینی این سایت نداری! به هر حال بالا بری پایین بیای، تو دنیای tennis fans تا دلت بخواد هیتر نادال هست، با منطق شما هیچکدوم نمیفهمن، همشون سوزش دارن و حرفای گرانبهایی از این قبیل ... باز یکی بیاد درس منطق بده به ما که عکس تاریک فدرر تو امضاش نباشه و هیتر راجر نباشه! من هم متنبه شدم و به حرفای مک انرو اکتفا می کنم، هااایی ملت، نادال بهترین والی رو توی تور داره! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر ، اگه سوال شخصی از آقا مرتضی داری ، میتونی پیغام خصوصی بهش بزنی ! وقتی تو تاپیک پست میزنی ، نمیتونی تعین کنی که شحص خاصی جوابت بده ، اینجا هر کسی آزاده نظر خودش در مورد پست شما بده . محمد حرف قشنگی زد ، وقتی تو کوچه داد میزنی ، انتظار نداشته باش پاسخی نشنوی ! |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
آره ممدشون همیشه حرفای قشنگی میزنه! شما رو که به عنوان یکی از منطقی ترین طرفداران نادال میشناسن، خودت قضاوت کن، من اومدم یه نکته که عین واقعیت بود ( تایم بین سرو نادال ) گفتم، در آخر هم یک سوال از مرتضی پرسید، نه توهینی به شخصی کردم و نه هیچی، انتظار هم داشتم که خود مرتضی بیاد یک سری ویژگی از نادال بگه که دوستش داره. بعد این آقای نسبتا محترم که حالا tech support هست یا هرچی که هست، اومده یک سری حرفای دروغ و پرت و پلایی زده که متاسفانه کلی تشکر هم خورده حرفای مهمل ایشون، کسی که هیچ شناختی از من نداره اومده زندگی نامه ای از من نوشته، تا دو روز پیش استقلال پرسپولیس میدیده و به راکت میگفته دسته و ... بعد هم اومده میگه من الگوی اخلاق نیستم، نه جان من بیا الگوی اخلاق هم باش. الان دیگه از هرکی تو خیابون بپرسی تاپ اسپین چیه، جوابت رو میده، یه جور صحبت میکنید انگار منی که 8 ساله تنیس میبینم، تصورم از تنیس 2 تا بازیکنن که میدوون و به توپ ضربه میزنن. واقعا به نظر شما چرا نادال این همه هیتر داره؟ هیچکدوم چیزی نمیفهمن؟ واقعا به نظر شما نادال هیچ خصوصیتی نداره که آدم بدش بیاد ازش؟!! اینکه یکی از نادال بدش میاد هیچ دلیلی جز سوزش و یا اینکه راکت دست گرفتن نداره؟ اگر جواب همه سوالای بالا از نظر شما خیر هست که جای بحثی نیست. در ضمن من فقط در پستم یک سوال از مرتضی پرسیدم، نه از قیافه نادال که مثل یک دشمن خونی به حریفش نگاه می کنه گفتم، نه از خوشحالی های منزجرکنندش گفتم که در یک برک مثل بردن یک گرنداسلم خوشحالی می کنه، نه از انگشت کردن و وقت تلف کردن تو سرویس هاش گفتم، نه از سخت جون بودنش و مونبالینگش و وادار کردن حریفش به ارور گفتم، نه از خوسحالی کردن های ضایعش روی آنفورس ارورهای حریف گفتم، نه از فیک مدیکال تایم اویت هاش گفتم و ...... من فقط یک سوال از مرتضی پرسیدم! |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
در مورد حرفای محمد، استقلال و پرسپولیس و این حرفا خودش بهتره بیاد جوابگو باشه ، من حرفم این نبود . حالا من از شما 1 سوال میپرسم ، چرا به نظرت فدرر اینهمه هیتر داره ؟ خودم جوابش میدم ، موفقیت تو هر زمینه ای 2 تا چیز همراه داره ، 1- هوادار 2- هیتر . خود من تمام و کمال بخاطر موفقیتای زیاد راجر که هیترشم و نه چیز دیگه ای . در مورد نادال همینطوره ، فقط اشکال شما دوستان ، هیتر نادال اینکه لقمه دور دهن خودتون میپچید ! به جای اینکه بیاید خیلی صادقانه بگید به این دلیل من هیتر نادالم که مانع از موفقیتای بیشتر تنیسور محبوم شده ، و نزدیکترین شخص برای شکست گرند اسلمای راجره ، می یایید ، به تایم بین سرو نادال ، خوشحالی به قول شما منزجر کنندش ( که برای من هوادارش اصلا به این شکل نیست ) مونبالینگش و ... اشاره میکنید که هم من ، هم خود شما میدونیم که اگه نادال یکی بود مثل داوید فرر که 13 بار پیاپی به فدرر می باخت ، اصلا به همچین چیزهایی اشاره نمیشد ، و شاید اصلا اسم نادال میرفت تو لیست محبوب خیلی از دوستان راجری ! واقعیت خیلی سادست ، این قبول کرذنش که مشکله . موفق باشید . |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
از نظر شما دلیل اصلی هیتر نادال بودن، موفقیت های نادال و بردهای اون مقابل فدرر هست، و هر دلیل دیگه ای لقمه پیچوندن محسوب میشه. من هم صادقانه بخوام به شما بگم، دلیل اصلیش این نیست! یک بار دیگه هم گفتم، من سال 2006 اولین بازی نادال رو دیدم و از همون موقع باهاش مشکل پیدا کردم، اون موقع راجر 7 گرنداسلم داشت! این رو هم باید بگم که صد البته بردهای نادال مقابل راجر هم نفرت رو تشدید کرد، هی فورهند تاپ اسپین روی بکهند راجر و ارور راجر یا توپ کوتاه دادن به نادال و .... و همینطور تموم اون عواملی که در پست قبلی گفتم، نزدیک شخص برای شکوندن رکوردش هم هست، ولی در هیچ حالتی نادال در لیست محبوب من جایی نداره، اصلا حرفش رو هم میزنی یک جوری میشم ![]() بگذریم از این حرفا، الان شما هیتر راجر هستی، بعد باخت راجر خوشحالی میکنی، من یه بار اومدم بگم شما هیتر راجر هستی چون عقده ای هستی، چون اینجور هستی چون اونجور هستی؟ اومدم واست واشکافی کنم که الان شما هیتری مثلا به خاطر عقده های دوران کودکیته یا بخوام نسخه رواشناسی بپیچم واست؟ یا مثلا بی احترامی به شما بکنم؟ هیتر راجر هستی خوب باش! من هیتر نادال هستم به خاطر 1001 دلیل موجه برای خودم! لزومی هم نداره ملت بیان به زور دلیلش رو بخوان به چیزی ربط بدن. امیدوارم شما هم این واقعیت ساده رو درک کنید! موفق باشید همچنین |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
51 semi_final بود كه رافا در يك claycourt event امشب برد. اگه گفتين اخرين نفري كه رافا رو تو نيمه نهايي يك claycourt event برده كي بوده؟
كلا 7 بازيكن داراي single-handed backhand موفق به شكست رافا رو clay شدن اگه گفتين چه كساني بودن؟ ویرایش توسط swiss express : 05-17-2014 در ساعت 11:52 PM |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
شما ادب داری باشه، ما بی ادب، بی سواد، بی اطلاعات ( راکت دستمون نگرفتیم مثل شما )، شما سطحت بالاست، ما سطحمون پایین! الان مالک اصلی تنیس تاکرز شما هستی؟ اگر اینطوره بنده دیگه پام رو تو این سایت نمیذارم، هم شما راضی باشی هم خودم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
مقایسه ی این دو تا رو دقیقا از کدوم ناحیه ی بدنتون خارج کردین؟!!! چه ربطی داره اظهار نظرهای این دو تا به هم؟!...سمپراس اومد از «بازی» و «توانایی های» نادال تعریف کرد، کسی هم بعید می دونم گفته باشه اخ و اوخ و این حرفا... اما حرف آغاسی کلا با توجه به شخصیت ایشون بعد از بازنشستگیشون و به خصوص حرف های سال 2011 ایشون و باز ایضا دلایل سوپر خنده داری که ایشون آورده بودن، قابل نقد هست و به راحتی می شه فهمید پایه و اساسی نداره... اما حرف های پیت در مورد نادال کاملا درست، صحیح و به جا بوده...صرفا خواستم توضیح بدم که دوستانی که اظهار نظر سمپراس رو نشنیدن دچار اشتباه نشن و فکر نکنن که ایشون هم اظهار نظرات بی پایه و اساس آفای آغاسی رو تکرار کرده... |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|