|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
دوم خسته نباشید میگم به راجر نازنین که ما رو سرافراز کرد . وقتی ست چهارم رو برگردوندی برای من کافی بود . همینکه با این سن و این قرعه پا پس نکشیدی و مردونه جنگیدی نشون میده که حقیقتا اسطوره ای . سوم اینکه من بابت حرف ناجور دوست جوونمون که همیشه عقل و منطق رو گم میکنه و مثل بازیکنش رفتار میکنه دوستان عزیز خودم نظیر نیما ، اهورا ، افشین ، پویا و مهران و مهرداد و فرید و مانی که رافائیه و ... رو بهش یادآوری میکنم . البته از دوستان عزیزی که اسمشون رو بدلیل فراموشی ذکر نکردم عذر میخوام . اگه این عزیزان بی تجربه اند حتما شما باتجربه ای و پر از معلومات ؟ ویرایش توسط rojhin : 01-25-2013 در ساعت 05:27 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
مشکل شما اینه که تازه یه ساله دارین تنیس میبینید و یادتون رفته که فدرر برا سالها هنرنمایی میکرده . فک کردی همین جور الکی طرفدارش شدن ؟ مگه فقط تو ایرانه که اینجوریه؟ تو دنیا طرفداری فدرر بیشتر نیستن؟ اونا هم الکی شدن ؟ قدیمیه ولی الانم هست مگه پارسال یه گرند نگرفت ؟ مگه فینال المپیک و فینال لندن نبود ؟ دیگه میخوای چیکا کنه ؟ همه رو درو کنه ؟ مگه چند تا مسترز نگرفت ؟ در ضمن تای برک جزء بازیه . تمرکز میخواد توش . و تمرکز هم جزء بازیه تنیسه. فدرر هم خیلی خوب بازی کرد از نظر من تو این سن و این تلاش برنده بود. |
|
![]() |
![]() |
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.RF,
aboos,
Afshin,
Ahoura,
AndreS,
archikam,
BABAK,
beeroz,
EXpress,
hamid-RF,
Hamid_RUUD,
javi,
Mahrooz RF,
manoochehr,
manoochehr1984,
Mehdiii,
MRF,
msh13792,
mspayam,
nima.a,
Nima88,
Nima93,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
rojhin,
roli,
SABORI,
saRAfa,
SHIR FarHad,
sooshians_8919,
SOROOSH_RF,
The King,
travis,
مهران,
کیارش
|
![]() |
#3 | |
Member
پستها: 34
سپاس: 32
در 27 پست 132 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
دوست عزیزتعصب چیزخوبی نیست .طرفدارهای فدرروالبته نواک خیلی ......... امامثل روزروشن بودماری میبره .حالاببینیم فینال چی میشه بنظرم 60ماری و40نواک شانس قهرمانی دارند.من ازسال82طرفداربارساهستم .ونادال راهم ندیده بودم فقط خبرراشنیدم فدرررابرداولین بردش بوداسمی انچنانی نداشت.طرفدارش شدم چون ازبس ازفدررلج بودم.دوست من ناراحتی نداره سن رفت بالاخداحافظی کنه اتفاقاسال قبل باویمبلدون میبایست میرفت واسطوره میشد.اینقدرهست تاخراب کنه وزیر10نفربره ومجبوربه رفتن بشه . من طرفدارآغاسی بودم بااون سن میخواست باجام خداحافظی کنه دراپن نیویورک فکرکنم همین مرحله بود2-0ازفدررعقب بودبادوباران بازی به فردایش موکول شد آغاسی برگشت بازی باگیم5کشیدمتاسفانه آغاسی باخت جدا"برایش اشک ریختم اون بازی باعث تنفرازفدررشدحالاتاریخ تکرارشد.!!!!!!!!!! البته همسرم نواکه ودخترم فدررودختردیگرسادرلینگ همه باهم تماشامیکنیم ببین ماچی میکشیم!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() چشم بازار با این استدلال کور شد.این همه کارشناس خوب داریم تو این سایت اونوقت شما میای همه شونو میبری زیر سوال
![]() این سایت سالهاست راه افتاده عزیزم و اکثرا کارشناسهای خوبی هستند.من به عنوان طرفدار اندی نمیتونستم بگم 100%تو میای میگی؟تایبرک جزو جدا نشدنی بازیه و مطمئنم اگه تو فینال تایبرکی به سود نواک تموم شه قربون صدقه تایبرک هم خواهی رفت.گیرم هم قبول که طرفداران فدرر چون اسم راجر را زیاد شنیدند طرفدارش شدند(که اصلا قبول ندارم)ولی خب؟؟؟98%طرفدارهای نواکم بعد از اوجش تو 2011 طرفدارش شدند خصوصا تو این سایت پس چیز عادی میتونه باشه. از پوریا هم ناراحتم بابت حرفش که میگفت بشینید 7ساعت زیرش کشیدن رو ببینید.لطفا نظر خودتونو با تمسخر به دیگران غالب نکنید.نظر شما برای اینکه کی بهتر بازی میکنه برای همه محترم ولی اینکه نحوه بازی دوتا از بهترین بازیکنان جهانو زیر سوال ببرید اصلا درست نیست. |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
aretobe7,
BABAK,
Hamid_RUUD,
Maani,
manoochehr,
moris,
msh13792,
nima.a,
Nima88,
pouriya.alex
|
![]() |
#5 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
الان شما قوانین انجمن رو رعایت کردی با این فوشی که دادی؟؟؟
درسته که این یک اصطلاحه و اصلش هم for god sake just . ولی شما اون کلمه زشت رو توش گذاشتی. به هر حال هرچی به من گفتی به خودت گفتی. خیلی جالبه واسم که اینجا طرفدارهای راجر همه کار میتونن بکنن. |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
[QUOTE=soroush djokovic;79107]الان شما قوانین انجمن رو رعایت کردی با این فوشی که دادی؟؟؟
[SIZE=2][B][COLOR=SeaGreen]درسته که این یک اصطلاحه و اصلش هم for god sake just . ولی شما اون کلمه زشت رو توش گذاشتی. به هر حال هرچی به من گفتی به خودت گفتی. خیلی جالبه واسم که اینجا طرفدارهای راجر همه کار میتونن بکنن. ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط rojhin : 01-26-2013 در ساعت 07:25 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
حتي هوادار نادال و اندي و حتي خيلي از هوادار جوكر ميدون هيچ منطقي پشتش نيست اين كمترين جوابي بود كه بهت دادن دوستان زياد جو گير شدي عزيزم شما هنوز تا چند ماه پيش نميدونستي تايبريك واسه چه مسابقه اي هست واسه كجا نيست هنوز فرق مسترز و مسابقات 500 و 250 رو نميدونستي حالا ادعاي تنيس ت هم ميشه ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
من هر چی دلم میخواد می گم . کسی که جنبه نداره و وقتی میدونه یه عده ناراحتن میاد راه میره رو اعصابشون و رسماً به همشون توهین میکنه ، بهتر از این نباید بهش گفت . فقط شانس بیار نواک فینال رو ببره ، چون اگه باخت چنان میرم روی اعصابت که دیگه بصورت مهمان هم این تاپیک رو دنبال نکنی. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
aboos,
archikam,
BABAK,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
javi,
jiji-federer,
john,
MRF,
SABORI,
sooshians_8919,
مهران
|
![]() |
#10 | |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]() نقل قول:
خودت از حرفایی که میزنی خندت نمی گیره ؟ از 2006 تنیس می بینی ارواح عمه من ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|