بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2009 > تورنمنتهای مردان > Shanghai ATP Masters

Shanghai ATP Masters

October 12-16, Shanghai, China

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه فینال رو چگونه پیش بینی می کنید؟!
رافا در 2 ست 3 15.00%
رافا در 3 ست 2 10.00%
نیکلای در 2 ست 10 50.00%
نیکلای در 3 ست 5 25.00%
رأی دهندگان: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-14-2009, 06:51 PM   #391
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr نمایش پست ها
حالا حتما که نباید با همین کلمات گفته باشی
100بار به همین میلاد گفتی چون فلان جور گفتی،دیگه معلومه کی هستی و از این جور حرفا

کلا خیلی با من بد حرف می زنه
اصلا کوچیکتر و بزرگتر رو رعایت نمی کنه
بیشعوره واقعا
milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 06:53 PM   #392
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235 نمایش پست ها
نه
خودت بودی که گفتی ترجیح می دم بازی نادال رو نبینم، به دلیل استرس
تو رسما حرف خودت رو هم نقض می کنی

تو ست آخر هم نادال همچین بهتر نبود
کاملا پایاپای بود
رافا از یه لحظه غفلت بلیک استفاده کرد برد
این جوری نیست که بگی در ست دوم فرود داشته باخته
در ست سوم فراز داشته، برده
این دو ست کاملا شبیه هم بودن
پایاپای

همینه دیگه
نمی بینی بازیهارو

الکی از روی نتیجه ی ستها، آمار می خوای اظهار نظر کنی

آقا جون اگه نظر ندی که نمی گیم لالی

اولا من گفتم ترجیح میدم نبینم ولی نگفتم نمی بینم که!! وقتی پارازیت هست و نمی بینم احساس راحت تری دارم ولی وقتی میتونم ببینم مگه میشه نبینم؟؟

ست سوم رافا بهتر بود چون سرویس های خودش رو بجز یکیش خیلی راحت تر از بلیک Hold میکرد ولی روی سرویس گیم بلیک اکثرا به Deuce و بریک پوینت می کشید... ست دوم هم وقتی بریک کرد افتش شروع شد و نتونست بجز دو گیم بیشتر چیزی بگیره و 2 تا از 6 گیم بعد رو باخت همین نشون میده ست دوم نسبت به ست اول و آخر بدتر کار کرده نه اینکه کلا بد بوده
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:07 PM   #393
Saeedzr
Roger's Fan

آواتار Saeedzr

پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
سعید جان پستات یکی از دیگری عجیب تر هست یعنی واقعا تاسف میخورم که شما که طرفدار واقع بین فدرر بودی این حرف ها رو میزنی!!! این پست شما دقیقا داره رافا رو تخریب می کنه مثلا رافا با شانس و شاید از دید شما پارتی بازی تو 5 سال اخیر از سه نفر برتبر خارج نشده!؟

شما میدونی دفاع کردن چقدر سخته؟؟! خواهشا نگو میدونم که مطمئنم نمیدونی... یعنی اینقدر دنبال توپهای Giant Like دویدن و ریترن کردنشون سخته که حمله کردن اونقدر سخت نیست!! ریسک هجومی بازی کردن بالاس ولی قدرتی که بازی تدافعی میخواد عمرا 40 درصدش رو برای حمله نیاز نداری

ضمنا من با هیچ لغت و زبونی بجز امروز به کسی نگفتم بحث کردن با تو فلانه و بیساله!!! فقط همین امروز به شما و میلاد گفتم که واقعا دارید از روی تعصب حرف میزنید و نه منطق
من فکر کنم که تو منظور حرفهای من رو نمیگیری

رافا با توجه به تواناییهای فیزیکیش این سبک رو در حد اعلای خودش میتونه ارائه بده

چون نمیتونه با حمله امتیاز بگیره،مجبوره که اینکار رو در حد بالایی انجام بده تا بازیهاش رو ببره

ریترن کردن خوب توپهای سخت حریف هم خیلی کار سختی هست،که تقریبا منحصر به رافا و موری هست.
و این منافاتی با اون حرف من که میگم در دیکته کردن بازیش توانایی قابل توجهی نداره،نداره

به هیچ وجه هم تخریب رافا نیست
اینکه من از این سبک خوشم نمیاد بحثش جداست

ولی نمیدونم شما چه اصراری دارید که بگید داره هجومی بازی میکنه
شاید این سمت تمایل داشته باشه،ولی در اجرا کردن توفیق خاصی نداشته

ویرایش توسط Saeedzr : 10-14-2009 در ساعت 07:25 PM
Saeedzr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:11 PM   #394
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
اتفاقا ربط داشت چون یه هد تو هد مساوی و منفی دیگه رو برگردوند عین هد تو هد با گونزو و عین هد تو هد با بردیش و یوژنی و ...!! هد تو هد از نظر روحی روانی تاثیر بسیار بسیار زیادی برای هر بازی داره همون چیزی که تو روحیه ی فدرر مقابل رافا تاثیر داره و همون چیزی که مثلا تو روحیه ی سودرلینگ یا رادیک برای بازی با فدرر تاثیر داره

ضمنا من تو خواب همش دارم خواب قهرمانی های رافا رو می بینم دوستان احتمالا طی الارض می کنن میان تو خواب مارم چک می کنن
بلیک دیگه بلیک سابق نیست و خیلی وقته که به هر کی از راه میرسه میبازه! اما با اینکه بلیک اصلا فرم مناسبی نداره ولی باز این دوبازی آخر از جون مایه گذاشت.
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:15 PM   #395
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها
بلیک دیگه بلیک سابق نیست و خیلی وقته که به هر کی از راه میرسه میبازه! اما با اینکه بلیک اصلا فرم مناسبی نداره ولی باز این دوبازی آخر از جون مایه گذاشت.
از حق نگذریم بلیک تو بهترین روزاش هم چیز خاصی نبود و یه بار نیمه نهائی یو اس اوپن رسید همین و بس!! من که هیچوقت روی بلیک بعنوان یه تاپ تن حساب نکردم ولی نمیدونم رافا چه هیزم تری به بعضی ها فروخته تا بهش میرسن انگار ارث باباشونو طلب دارن!! عین اون سودرلینگ موزمار و اون یوژنی و بردیش و فرر که هر کدوم انگار با رافا پدر کشتگی دارن انصافا هم رافا تو این چند ساله بدجور حال این ها رو گرفته
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:20 PM   #396
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها
محمد جان ماهیت بازی رافا اینطوره که وقتی سرویس میزنه اصلا به فکر ضربات تهاجمی نیست. یا اگه شد هم خیلی کم تو بازی پیش میاد. مثلا اگه به بازی مونفیلس دقت کنیم میبینیم که سرویس خیلی خوبی داره و اگه سرویس رو از بازیش جدا کنیم میبینیم که طرح و برنامه ای برای تحت فشار قرار دادن حریف نداره. اینا در صورتیه که حریفش ریتم هجومی خوبی اصلا پیدا نکنه.

همچنین فک کنم رافا بیشترین درصد امتیازگیری رو سرویس های دوم خودش رو داره در بین کل تنیسورهای حرفه ای. خب چرا اینطوره؟ مگه سرویس دوم قدرت و سرعت کمتری نداره و حریف هر کی باشه راحت نمیتونه ریترن کنه؟! این نشون میده که ذات بازی رافا اصلا به سرویس ربطی نداره. منتها اگه رافا سرویسش خیلی خوب بود میتونست چیپ پوینتاشو بیشتر کنه دقیقا مثل مونفیلس. ذات بازی رافا جوریه که زمین های کند براش خیلی مناسبتره و همچنین اگه ریزتر نگاه کنیم به خاطر نوع ضرباتش که دارای اسپین زیاد هست دوست داره در سطوح کند با بونس زیاد توپ ها بازی کنه. خب این مورد یعنی اینکه رافا میخواد نوع ضربه زدن حریف رو یه جورایی خراب کنه نه اینکه بخواد وینرهاش زیاد بشه!

ضمنا یه ریترن خوب نشون از دفاع خوب حریف میده.

اما در فینال نیویورک اگه هر کی جای راجر بود و اونطوری سرویس میزد له میشد. منظور از سرویس ضعیفش همون درصد پایین سرویس های اولش هست و در مواقع حساس اصلا نتونست بهش تکیه کنه. خوان هم یه بازی هجومی خیلی خوب رو نشون داد و تونست در خیلی از مواقع راجر رو تحت تاثیر قرار بده.
نیما جان اتفاقا به نظر من برعکس سرویس های دوم رافا رو زمین های سریع که بالطبع Low Bounce هم هستند یکی از بزرگترین نقطه ضعفاشه، کسایی که سرو ریترن های تهاجمی دارن مثل نواک دلپوترو چلیچ نلبندیان و ... همیشه خدا برای رافا رو سرویسای دوم مشکل درست کردن. فقط چون رافا اصولا درصد سرویسای اولش بالاست نمیزاره کار به سرو دوم بره. همین بازی اخیر با چلیچ دیدید که چلیچ جه جوری وینر میزد رو سرویسای دوم رافا.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:22 PM   #397
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr نمایش پست ها
من فکر کنم که تو منظور حرفهای من رو نمیگیری

رافا با توجه به تواناییهای فیزیکیش این سبک رو در حد اعلای خودش میتونه ارائه بده

چون نمیتونه با حمله امتیاز بگیره،مجبوره که اینکار رو در حد بالایی انجام بده تا بازیهاش رو ببره

ریترن کردن خوب توپهای سخت حریف هم خیلی کار سختی هست،که تقریبا منحصر به رافا و موری هست.
و این منافاتی با اون حرف من که میگم در دیکته کردن بازیش توانایی قابل توجهی نداره،نداره

به هیچ وجه هم تخریب رافا نیست
اینکه من از این سبک خوشم نمیاد بحثش جداست

ولی نمیدونم شما چه اصراری دارید که بگید داره هجومی بازی میکنه
شاید این سمت تمایل داشته باشه،ولی در اجرا کردن توفیق خاصی نداشته
سعید جان این پستت کاملا با پست های قبلیت فرق داره عزیز مشکل از من نیست!!! شما میگی رافا با حریفان قدر نقطه قوتی نداره که کاملا آماتورگونس... وقتی خودت هم می بینی حرفت واقع بینانه نیست میگی تو دفاع فلانه و هجومی بهمانه

پستات هنوز هم سر جاشه میتونی بری ببینی وقتی میگی رافا اصلا نقطه قوت نداره و حتی گولبیس هم میتونه ببردش (نتایج رو در رو با گولبیس:2-0 بنفع رافا!!) یعنی چی؟ مسلما تعریف از رافا نمیتونه باشه!! از طرفی سوال بوجود میاد پس چرا این حریفانی که شما میگی میتونن رافا رو شکست بدن نتونستن ببرنش؟؟ مگه نه که نقطه قوت نداره و همش دفاع می کنه؟!
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:27 PM   #398
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

جمع کنید بابا هر وقت راجر تونست یه فورهند هلی کوپتری مثل رافا بزنه بعدا بیاین هارت و پورت کنید

Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:33 PM   #399
Saeedzr
Roger's Fan

آواتار Saeedzr

پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم

نقل قول:
سعید جان این پستت کاملا با پست های قبلیت فرق داره عزیز مشکل از من نیست!!! شما میگی رافا با حریفان قدر نقطه قوتی نداره که کاملا آماتورگونس... وقتی خودت هم می بینی حرفت واقع بینانه نیست میگی تو دفاع فلانه و هجومی بهمانه

پستات هنوز هم سر جاشه میتونی بری ببینی وقتی میگی رافا اصلا نقطه قوت نداره و حتی گولبیس هم میتونه ببردش (نتایج رو در رو با گولبیس:2-0 بنفع رافا!!) یعنی چی؟ مسلما تعریف از رافا نمیتونه باشه!! از طرفی سوال بوجود میاد پس چرا این حریفانی که شما میگی میتونن رافا رو شکست بدن نتونستن ببرنش؟؟ مگه نه که نقطه قوت نداره و همش دفاع می کنه؟!

دفاع کردن هم هر چه قدر که سخت باشه،از سبک هجومی ای که مثلا راجر و نواک ارائه میدن بسیار کم خطرتر و کم ریسک تره.
اگه فکر میکنی که مثلا راجر و نواک نمیتونن توپ رو بندازن روی دست حریف و دفاع کنند در اشتباهی
حتی این دو ثابت کردن که تحت فشار هم خیلی خوب میتونن دفاع کنند.
ولی تو میتونی چند تا بازی مثال بزنی که رافا خیلی خوب حمله کرده باشه؟

من کجا گفتم که گولبیس میتونه رافا رو ببره؟؟؟!
دیدی مشکل از طرز نگاه تو به پستهاست
یعنی من نمیدونستم که گولبیس نادال رو نبرده؟!

تو هنوز حرف پست اول من تو ذهنته،من بعدا که گفتم منظورم چی بوده!
رافا خیلی از تنیسورهای هجومی رو برده،نمونه بارزش فدرر
گولبیس که دیگه تکلیفش معلومه...

ولی چجوری برده؟
غیر از دفاع کردن و ارور زدن حریف بوده؟
غیر از تخریب بازی حریف بوده؟

این یعنی اینکه رافا در دیکته کردن بازی خودش به حریف،توانایی قابل توجهی نداره
از اول منظور من این بوده،که فقط در پست اولم بد عنوان کردم
Saeedzr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-14-2009, 07:41 PM   #400
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
افشین اینقدر دوست دارم که حال میکنم از همه پستات تشکر کنم
اینکه یه موی گندیده نواک رو به راجر ندم توهین به راجره؟ تو هم یه موی گندیده رافا رو به صدتا راجر نمیدی چه اشکالی داره اخه افشین جان نظر شماست دیگه.
منم دوست دارم رئیس
اون جمله که بزرگ کردم رو بر عکس گفتی
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)